• Tue 6 Apr 2021 06:48
    5887 visningar
    18 svar
    18
    5887

    Måste man nätdejta för att hitta en lesbisk tjej?

    Bisexuell kvinna här...mitt råd är att helt enkelt bara flirta med de tjejer ni är intresserade av, ungefär som ni skulle göra med män. Behöver ju inte vara ett grovt raggande med lite lekfullt flirtande så ser ni hur hon reagerar.

    Jag brukade vara i din (och många av de svarandes) situation. Levde med en man, men längtade efter en kvinna. Hade lite erfarenhet med kvinnor men mycket mer med män och kände mig besväras, visste inte hur jag skulle göra etc. När jag väl gick på dejt med bi-tjejer blev det bara kompissituation.

    En tjej som blev min älskarinna träffade jag på nätet. Vi funkade inte och blev vänner istället, men det gav mig självförtroende. Jag började helt enkelt bara flirta med tjejer som jag tyckte var söta, på fester, bland vänner etc. Helt lekfullt. Många gånger var de hetero och det blev inget mer, men nästan alla tyckte ändå att det var spännande och roligt med en tjej som flirtade med dem, ibland blev det lite dans eller någon kyss och så. Ibland mer. Mitt råd är att inte se det som ett hinder att hon är kvinna och du vet inte om hon är lesbisk, bi eller hetero. Bara kör på och ta det inte allvarligt om du råkar ha fel! Det är bara att rycka på axlarma och säga ?vad synd - du som är så söt? eller något liknande och gå vidare. Jag lovar, de allra flesta blir bara smickrade av uppmärksamhet!

    Och om du nu undrar, jag träffade till slut woman of my life. Vi träffades på tråkigt jobbmöte för 10 år sedan, flirtade över konferensbordet, jag bjöd ut henne efter tre dagar när förhandlingarma var klara, och vi är idag gifta och har ett litet barn.

    Lycka till - hoppas att du hittar henne!

  • Wed 7 Apr 2021 21:37
    #14
    Anonym (Flörtkulan) skrev 2021-04-07 12:09:32 följande:

    Kille här, som gärna vill veta hur du flirtar så att killen/tjejen fattar att du är intresserad 


    Haha, jag skulle gissa att det är rätt uppenbart! Det är nog oftare att folk har trott att jag flirtat när jag inte menade det, än att folk inte uppfattat när jag verkligen flirtat.

    Vet du, en enkel sak som jag kommit på är att om jag tänker på sexuella saker när jag är med en person så brukar det på något sätt synas i ansiktet eller blicken. Flirtande är ju så mycket subtila signaler som hur ögonen glittrar, kinderna blossar lite, rösten blir lite lenare, man ler och skrattar mer. Tänk efter hur svårt det är med blicken när man är intresserad av någon - man kan inte slita blicken från personen, men samtidigt känns det som tusen eldar när man möter personens blick och man klarar inte av att hålla kvar blicken. Den effekten vill jag uppnå när jag flirtar.

    Det som i min mening skiljer flirtande från raggning är att flirtandet ska uppfattas men inte vara uppenbart. Det ska helst göra killen/tjejen lite förvirrad och nyfiken. Jag tänker att hålla kvar blicken bara en liten sekund längre än brukligt för att sen slå ner den med ett litet leende. Eller att bara väldigt lätt nudda vid den andra, typ med fingrarna om man ger något, eller med handen på skuldrorna eller ryggen när man ska gå förbi på tjejer. På killar skulle jag snarare ?råka? röra vid överarmen. Sen brukar jag ursäkta mig med ett litet leende.

    Jag tycker att det är rätt kul att flirta med hetero-tjejer också - självklart så länge de inte blir besvärade. En enkel fråga som ?så..gillar du tjejer, elller?? medan man ser lite småblyg ut brukar vara mer än tillräkligt. Och när hon svarar att hon är straight lägga till ?vad synd, du som är så söt?.

    Typ så, det är svårt att förklara. Jag tror att eftersom jag älskar att flirta så märks det nog!
  • Thu 8 Apr 2021 21:22
    #18
    Anonym (Flörtkulan) skrev 2021-04-08 13:40:00 följande:

    Det är många killar (mig inäknad) som inte alltid tycker att det är uppenbart.

    Just subtila signaler är killar underlägsna tjejer att kunna läsa av.

    Du som flirtar med båda, märker du en skillnad?


    Ja, det är lättare med killar. Tjejer räknar inte med att andra tjejer flirtar med dem, så det kan vara svårare att få dem att uppfatta. Jag hade jättesvårt från början att flirta med tjejer eftersom de ofta styrde in det på kompisprat. Killar brukar jag har flirtat med brukar svara ganska snabbt, även om jag ska låta det vara osagt om det är för att de uppfattar flirtande eller bara ser en chans.
Svar på tråden Måste man nätdejta för att hitta en lesbisk tjej?