• Anonym (Trött­)
    Sun 6 Sep 2020 15:18
    799 visningar
    8 svar
    8
    799

    När sätter missfallet igång på riktigt?

    Hej.

    Finns säkert hundratals sånna här trådar men känner att jag tycker det är lättast att göra en egen. Jag är/var gravid i vecka 5+6, alltså väldigt tidigt. Jag har sen beräknad mens haft bruna flytningar och i fredags började jag blöda färskt blod, något mörkare än mens men ändå färskt. Jag har blödit varje dag hela tiden men inte mkt. Blöder inte genom en binda på hela dagen. Men molvärken är värre än innan men inte lika ont som vid mens. Men missfallet är ett faktum.

    När börjar jag blöda ordentligt? Eller är det så här missfall ser ut? Hur har det varit för er?

    Är så trött på allt och kropp och knopp mår inte vidare bra. Vill bara att det ska komma ut så jag börjar må bättre.

    Berätta gärna era erfarenheter.

    Tack..

  • Svar på tråden När sätter missfallet igång på riktigt?
  • Anonym (Trött­) Trådstartaren
    Sun 6 Sep 2020 23:11
    #2
    Anonym (Sb) skrev 2020-09-06 18:30:45 följande:

    Antar att det är olika för alla, lika olika som varje graviditet och förlossning är. Har inte direkt någon erfarenhet att dela med mig av. Men fick mitt första missfall i fredags i vecka 5+2. Kom lite rosa flytningar redan torsdag kväll men de försvann. Sedan fredag morgon var missfallet ett faktum, kom rejält med blod när jag gick på toa. Fick senare rätt ont i magen. Blödde kraftigt hela fredag och lördag, nu söndag kväll har det avtagit nästan helt.

    Kram!


    Jag beklagar så.. inte alls roligt att uppleva detta. Nu är missfallet här också ett faktum, har så ont och blöder mkt. Hade verkligen hoppats att detta skulle vilja stanna kvar. Hoppas ni lyckas nästa gång.. kram
Svar på tråden När sätter missfallet igång på riktigt?