• Anonym (Anony­m)
    Mon 7 Sep 2020 15:21
    1206 visningar
    5 svar
    5
    1206

    Normalt sexliv med herpes?

    Hej, jag fick för bara några dagar sen reda på att jag blivit smittad med herpes typ 2 i underlivet. Mitt utbrott var inte så allvarligt då jag upptäckte en blåsa och ett sår, hade visserligen ont men inget som inte kändes överkomligt. Just nu känns det ändå som att mitt liv är över pga vad andra eventuella partners kommer tycka. Det här med tillfälliga partners känns det som att jag kan glömma eftersom det kan smitta trots kondom. Jag undrar hur andra med herpes tänker kring sitt sexliv både som singlar och i relation. Hur allvarligt ska man ta på det? Jag är själv singel och 22 år.

  • Svar på tråden Normalt sexliv med herpes?
  • Anonym (Anony­m) Trådstartaren
    Mon 7 Sep 2020 18:19
    #2

    Tack för ditt svar, skönt att veta att det finns hopp :)!

    Får jag fråga om dina ONS blev smittade trots kondom och om du hade sex under utslag? Det Och hur tog dem det? Vet du också om din nuvarande partner blivit smittad? Förlåt för många frågor men det är mycket tankar som snurrar nu :/

  • Anonym (Anony­m) Trådstartaren
    Mon 7 Sep 2020 19:03
    #4

    Okej då förstår jag. Herpes hade själv aldrig varit en dealbreaker för mig om jag träffar någon jag tycker om men man är ju ändå rädd för vad andra ska tycka. Skönt därför att höra att någon som haft det mycket värre än jag ändå inte tycker det är så farligt nu. Tack igen :)

Svar på tråden Normalt sexliv med herpes?