Inlägg från: Anonym (Lillskrutten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Åååh så spännande! Hoppas jag platsar in här även om jag inte är i riktigt samma situation som er andra tror jag. Min son är endast 4 månader, vi började ?försöka? när han var 7 veckor. Jag vet att det antagligen dröjer flera månader innan det blir något eftersom jag helammar och inte fått min mens tillbaka. Men både jag och min man vill ha barn tätt och jag tyckte varken graviditeten eller förlossningen var särskilt trevliga så vill helst bara få det överstökat haha.
    Jag letar också symptom hela tiden! Hade foglossning nästan hela graviditeten och känner att det kommit tillbaka, ont i tjejmagen, mår illa när jag äter och lite känslig för lukter. Men misstänker att allt detta är inbillning och kanske lite dålig sömn inblandat! Solig
    Det är riktigt spännande att vänta och hoppas, tror jag kan njuta av det mer denna gång också för att vi redan har en bebis just nu och är helt okej med att det dröjer lite även om vi hoppas väldigt mycket nu Drömmer
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (En till) skrev 2020-11-06 15:06:11 följande:

    Hej!

    Här har ni en till ????

    Vet bara inte när jag har äl , mens eller något.

    Jag har ätit cerazete och i vanliga fall när jag bara glömmer ett piller. Ibland med några timmar så börjar jag blöda direkt . Väldigt lätt. Nu slutade jag med dom för två veckor sen . Blödde inget alls. Fick bara väldigt ont i magen 2 dagar efter piller stoppet .

    Tänker att man inte borde kunna bli gravid några dagar efter piller stopp va?

    Än så länge ingen blödning/ mens. Hmm. Vill bara ha mens så jag kan utgå från något . Spännade ????


    Tror man kan bli gravid så fort man slutar med p-piller men det kanske är lite ovanligare. Hoppas du blir det redan nu! Annars att mensen kommer snart så du kan börja hålla koll Skrattande
  • Anonym (Kaffedraken)

    Ville även kommentera det Anonym (Babym­ama) skrev förut. Min mens har varit likadan! Slutade med p-piller flera månader innan vi bestämt att vi skulle börja försöka första gången. Varje månad varvade min cykel mellan 27-29 dagar. Förutom cykeln under första försöket, då var den plötsligt 32 dagar lång!! Det var tråkigt för jag hade bestämt att jag skulle testa på dag 33. Blev väldigt besviken.

    Kan ha varit ett tidigt missfall kanske för min mens brukar smyga sig på lite medan den mensen kom som en fors från ingenstans! Tog inget test så får aldrig veta. Men förstår frustrationen när ens cykel helt plötsligt byter längd just som man börjar försöka bli gravid!

  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Första) skrev 2020-11-06 17:19:20 följande:

    Här är ytterligare en som hoppar in ????

    Jag har följt denna tråd i typ 1 månad utan att våga ge mig in i den. Men lite extra pepp kan alla behöva ibland.

    Mannen och jag började förra månaden att aktivt försöka men vart inget då, så vi är inne på andra försöket denna månad. Inga barn sedan tidigare så är nästan mest oroliga över om vi kan få barn överhuvudtaget.

    Hoppades så innerligt att det skulle gå på första försöket även fast jag vet att det kan ta många månaders kämpande innan plusset kommer. Men jag vart ändå väldigt besviken och nästan tom på känslor och ville ge upp direkt.

    Men nu tar vi nya tag och jag går in med en helt annan känsla den här månaden. Äl vilken dag som helst nu och hoppas denna gång att det tar sig.


    Förstår din känsla precis! Tror att innan man vet tänker man ändå lite att det borde gå på första försöket. Kommer också ihåg att jag blev jättebesviken när första gången inte gick. Särskilt då min mens var 4 dagar sen. Vi hade även sex samma dag som jag började blöda så började såklart fundera om det var därför haha 

    Kämpa på det kommer gå till slut! Försök att ha kul på vägen Glad
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Babymama) skrev 2020-11-06 17:21:29 följande:
    Välkommen kul med fler :D

    Spännande med tätt! Hade jag med velat men tyvärr har jag blivit mycket sjuk i sista graviditeten och krångel första.

    Konstigt hur cykeln kan ändras helt plötsligt. Alltid 29 dagar, sedan 31 och sen 28. Svårt att veta hur nästa blir!
    Juste läste det. Var det ditt senaste barn som kom så tidigt? Fruktansvärt läskigt! Men du har fött ett fullgånget barn? Då får vi hoppas det blir så nu med och var en engångsgrej senast. Har det tagit lång tid att återhämta dig och bebis?

    Jättekonstigt!
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-11-06 18:09:33 följande:
    Det är ju rätt mycket hormoner i kroppen så det kan ju ta sin lilla tid innan allt blir som vanligt igen. Jag hade kvar min foglossning i minst tre månader efter min knodd. Började jobba igen när hon va 7 månader och insåg då varför de flesta väntar ett år med att börja jobba. Men det gick bra! Nu är hon 11 månader och jag har precis gått hem igen och vi håller tummarna för ett plus.

    Hoppas ni får ert plus snart! Kan ju faktiskt va en graviditet ändå :) har du kollat?? Jag är testnarkoman i vanliga fall men inte denna månaden.
    Jag vet, gissar att det kommer ske absolut tidigast i januari men man lever på hoppet Solig Min foglossning försvann direkt efter förlossningen, förutom när jag låg på rygg, då kände jag den i 2 veckor efter ungefär. Sen dess helt borta!

    Kan tänka mig att det är tungt att börja jobba så snart efter. Härligt att du kan vara hemma igen nu!

    Jag hoppas verkligen att alla i denna tråden blir gravida snarast!{#emotions_dlg.flower} Nej haha jag har inte kollat, är nog tvärtemot en testnarkoman och blir mest stressad av att tänka på tester. Förra gången testade jag 4 dagar efter mensen skulle ha kommit, då endast för att jag skulle på en 30-årsfest där jag planerat att dricka, blev nyktert istället! Skrattande
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Babymama) skrev 2020-11-06 18:51:09 följande:

    Ja det var mitt andra. Första var fullgången. För mig tog det ca 1.5 år att återhämta mig både psykist och fysiskt . Tyvärr har jag högre risk för att få förtidigt igen eller iallafall få hf igen då det var så himla tidigt jag blev så sjuk :( barnet låg på sjukhus länge men idag frisk och inga men vad man kan se utom liten i växten. Läskigt att man kan bli så sjuk. Hoppas verkligen inte att jag blir det igen om jag blir gravid.

    Hur var din tidigare graviditet?


    Förstår att det tog tid och det var bra att du lät dig ta den tiden. Det positiva med att ni vet är såklart att sjukvården kommer hålla noga koll på dig och att ni redan nu har en plan för att motverka det. Tror starkt på det egna sinnet, viktigt att tänka positivt och försöka hålla sig lugn och glad. Skönt att barnet mår bra, vilket mirakel efter allt!

    Den var väldigt bra, förutom att jag knappt kunde gå och blev sjukskriven tidigt pga foglossning. I efterhand när jag ser tillbaka tycker jag det känns värre och jobbigare än vad jag kände då. Var otroligt skönt när jag inte var gravid längre! Kände mig så pigg så fort förlossningen var över, BM sa att man knappt kunde se att jag fött barn. Förlossningen tog ett dygn och var extremt slitsam och fick skyndas på för det hände inget men sen när det var över alltså himmel
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Första) skrev 2020-11-06 19:38:37 följande:

    Man vet ju som sagt att det är långt ifrån alla som lyckas vid första försöket, så man känner sig nästan lite dum att man blir så besviken då det inte går första gången. Så det är skönt att höra det är fler så haft samma känsla vad gäller att försöka första gången, då känner jag att den reaktionen inte va så dum längre :)


    Haha ja visst känner man sig lite löjlig! Men helt normalt att hoppas så mycket att man tror. Håll ut, snart händer det och sen när du har ditt barn kommer det säkert kännas som att du alltid haft det.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-11-07 05:38:53 följande:

    Ja när min äl är sen kommer mensen senare, i vanliga fall. Nu vet jag inte vad mensen håller på med. 4 dagar sen men negativt test nu på morgonen :( om jag verkligen ville kunde jag skymta ett tunnt extremt svagt streck till men jag tror det bara är för att jag vill se det. Jaja! Bättre lycka nästa månad.


    Fy vad jobbigt! Förstår att du ser ett streck när det gått så många dagar, då känner man att det borde vara ett sträck! Yes, håll humöret uppe, snart blir det ett stort fint plus! :D
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-11-07 09:16:29 följande:
    Tack :)

    Jag chansar på ett nytt test imorgon. Hade ju varit så perfekt att kunna ge det som farsdagspresent! Hehe
    Det hade varit en jättehäftig och fin fars dag present Solig
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu