Inlägg från: Anonym (Loo) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Loo)

    Jag den andra mannen - också fylld av sorg, saknad och skam

    Nu har jag aldrig varit i den situationen själv men tänker att eftersom hon tydligen inte kan bestämma sig för vad hon vill så blir det du som måste sätta gränsen.

    Det är inte schysst mot hennes man, dig eller din fru att hålla på som hon/ni gör nu. Ni kommer aldrig komma vidare. Och kan ni inte hålla er ifrån varandra så får ni ju ta ett annat beslut: lämna era respektive och fortsätt tillsammans.

    Men som sagt, har ni nu bestämt er för att avsluta er otrohet så är det ju tydligen du som får se till att det blir så.

  • Anonym (Loo)

    Men har ni känslor kvar för era partners då? Eller har ni hemmavarande barn som ni vill hålla ihop för?

    Ni är förälskade i varandra och du skriver att du inte ångrar dig (och det verkar ju inte heller som att hon gör det?), så varför inte lämna era makar och fortsätta tillsammans?

  • Anonym (Loo)

    Att ni orkar...jag själv avskyr otrohet och kan nog säga att jag fortfarande är ganska bitter på den person som bedrog mig men skulle aldrig orka hålla på som ni gör; Svarar nästan bara i otrohetstrådar, alltid lååånga inlägg om vilka låga, hemska varelser de otrogna är, svarar på varandras inlägg och hetsar varandra...gud, blir ni inte trött på att vara så bitter?? Jag håller med er i sak, men det går ofta rätt snabbt från diskussion till ren hets när det blir så här, vilket ganska ofta ställer till att många lämnar tråden, inkl. Ts. Så blir det bara ni kvar. Och ärligt talat, det är också ganska lätt att folk slutar ta en på allvar när man alltid måste skrika högst och alltid ha sista ordet. Vilket ämne det än gäller.

  • Anonym (Loo)
    Anonym (bumerang) skrev 2020-10-14 13:26:45 följande:

    Jag förstår inte riktigt vad är ditt problem. Jag menar, det är här ett forum! Och vad gör man på ett forum? Jo, man diskuterar olika frågor, tar ställning och förklarar varför man tycker som man tycker, och det är precis vad vi gör. Vissa frågor är man mer intresserad av och det borde inte heller vara ett problem. Och det spelar absolut ingen roll vem har sista ordet, men uppenbarligen spelar det stor roll för dig. Jag tycker att TS som startade tråden borde vara mera aktiv i sitt tråd, och om han vill det, alltid få sista ordet. Det är löjligt och patetiskt att tro att alla ska hålla med eller vara tysta. Så funkar det inte varken här eller i verkligheten.


    Jo, det är ett diskussionsforum och det är precis det jag menar...när det går från diskussion till att mest spy ur sig hat så blir det ju inte mycket till diskussion till slut...då tröttnar många.

    (Nu syftade jag iof inte så mycket på dig med mitt inlägg, som på vissa andra...)
  • Anonym (Loo)
    Anonym (sådär) skrev 2020-10-14 13:45:40 följande:

    Jag tror att loo är en sån där lite naiv person som tycker att man alltid måste vara positivt till precis allting och får aldrig någonsin ifrågasätta eller kritisera saker oavsett vad folk säger eller gör och att döma är mycket värre än handlingen som döms... livet ska bestå av en enda stor konsensus festival där alla tar varandra i handen och sjunger akumbaya 24/7. 


    Precis det här jag pratar om. Hur mycket är det här att diskutera med?
Svar på tråden Jag den andra mannen - också fylld av sorg, saknad och skam