Forum Otrohet - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Jag den andra mannen - också fylld av sorg, saknad och skam

  Sön 20 sep 2020 06:41 Läst 7 gånger Totalt 107 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (M2) - Visa alla inlägg
 • Anonym (M2)
  Återställ
  Sön 20 sep 2020 06:41 #18

  Hej ts!

  Jag har precis börjat samma resa som dig. Det skulle börja som något kul vid sidan av (första gången för oss båda) men plötsligt inser vi att våra känslor bara växer. Jag kommer lämna min relation, inte på grund av honom utan på grund av att jag aldrig hade befunnit mig i denna sits om allt var bra i mitt förhållande. Han vet jag aldrig kommer lämna sin familj oavsett hur starkt han känner. Han tar till strategier för att hålla ett visst avstånd så detta inte växer mer, ändå kan vi inte låta bli varandra när vi ses.

  Jag tycker allt detta är otroligt jobbigt och inser jag fallit för honom. Ifrågasätter mig själv i detta då det gått så jävla fort men han är bara allt det där jag söker i en man och det svider att inse jag aldrig kommer få ha honom. Jag inser ju också att jag måste avsluta detta inom kort. Ser ju på din story att ni höll på länge och nu sitter du i sitsen du gör.

  Jag är även rädd att detta är den där typiska klyschan där man säger det jag vill höra för ligger är najs men att han egentligen är sjukt nöjd med sitt liv och bara har mig för att krydda upp det. Usch jag får nog bryta här i veckan. Om jag är stark nog.

 • Anonym (M2)
  Återställ
  Sön 20 sep 2020 22:50 #20
  Anonym (Buset) skrev 2020-09-20 22:35:22 följande:

  Snälla du, gör ingenting förhastat. Lämna inte din familj. Det behöver faktiskt inte vara fel på ert förhållande, anledningen kan ligga hos dig. På samma sätt som att man kan missbruka alkohol, spel, shopping så kan man hamna i en situation där otrohet fyller samma funktion. Det är en ofta upprepad felaktighet att otrohet har med förhållandet att göra.

  Om du vill ge din familj en chans, bryt med mannen i fråga och gå och prata med en psykolog och bena ut varför det hände.


  Otroheten har inget med uppbrottet att göra. Jag har funderat i över 2 år. Otroheten är bara några veckor gammal.
 • Anonym (M2)
  Återställ
  Mån 12 okt 2020 17:30 #42

  Hej igen ts.

  Har nyligen uttryckt för min att jag inte klarar att ha det såhär längre. För mycket känslor och att veta det finns ett outtalat slutdatum pga hans dåliga samvete klarar jag heller inte av. Så nu ska det vara över och det gör så jävla ont. Jag har fått känslor på riktigt och retar ihjäl mig på att jag var så dum att jag gav mig in i leken. Jag har efter bara några dagar hört av mig ändå men han står emot då jag verkligen bad honom att inte uppmuntra mig mer. Undra hur lång tid detta ska ta att komma över. Känner så himla starkt för honom.

 • Anonym (M2)
  Återställ
  Mån 12 okt 2020 21:05 #44
  Anonym (bumerang) skrev 2020-10-12 20:16:17 följande:

  Du verkar vara en mycket manipulativ person och min erfarenhet av sådana är att ni har ingen empati för andra och att det är bara mycket hårt straff som kan få er att sluta förstöra andras liv. Hade det varit min fru du var otrogen med och försökte splittra sönder min familj, då skulle jag se till att det kostar dig väldigt dyrt. Otrohet är något som gör så mycket ont, splittrar familjer och gör att barnen och era respektive får djupa sår för livet. Min familj är mitt allt och jag skulle skydda den med mitt liv om det behövs. Jag har noll tolerans för otrohet, men jag kommer från ett annat land, är muslim och vi ser på otrohet på ett annat sätt än vad man gör här i Sverige


  Alltså sånt här. Om din fru bedrar dig är det väl henne du får ta problemet med? Ts har ingen skyldighet till en främling. Själv har jag varit trogen i väldigt många år och trodde aldrig jag skulle kunna hamna i sitsen jag är i ändå sitter jag här. Det är så himla lätt att döma utifrån. Jag tror verkligen alla kan hamna där jag och ts befinner oss. Det är nämligen ett väldigt vanligt mänskligt beteende och träffar man någon man känner tillräckligt stark för under en period när kanske livet är upp och ner i övrigt, kanske man plötsligt befinner sig i denna sjuka sits man aldrig trodde man ens var kapabel till att hamna i.
 • Anonym (M2)
  Återställ
  Tis 13 okt 2020 05:47 #54
  Anonym (FYI) skrev 2020-10-12 23:24:05 följande:

  Och varför lämnade du tråden där du bara skulle förklara hur lätt det är att hamna där du är? För att de kommentarer du fick där, stämde med ditt handlande, som vi ser nu i efterhand.

  Som vi sa...Du kommer att fortsätta och din "älskade man" och barn får betala priset En pressad arbetssituation...Pfsss..My ass.


  Jag kommer inte fortsätta med något eftersom jag och min man håller på o separera nu. För andra anledningar. Så allt jag gör nu gör jag utan dåligt samvete. Men tänker oavsett inte fortsätta med mannen på jobb. Det har blivit för komplicerat med känslor inblandat.
 • Anonym (M2)
  Återställ
  Tis 13 okt 2020 10:31 #57
  Anonym (FYI) skrev 2020-10-13 09:04:01 följande:

  Jösses...Från att för en vecka sedan ha den bästa äkta mannen som finns, och därför med dåligt samvete avslutat med älskaren till skilsmässa...av andra orsaker?? Nänä...Lägg av (Kvinna 78)


  Var har jag skrivit jag har den bästa äkta mannen som finns? Har sen i början av tråden skrivit jag kommer separera. Min otrohet varade endast en vecka innan jag och min man bestämde oss för separation.
 • Anonym (M2)
  Återställ
  Ons 14 okt 2020 18:41 #84 -1 +1
  Anonym (Loo) skrev 2020-10-14 13:14:27 följande:

  Att ni orkar...jag själv avskyr otrohet och kan nog säga att jag fortfarande är ganska bitter på den person som bedrog mig men skulle aldrig orka hålla på som ni gör; Svarar nästan bara i otrohetstrådar, alltid lååånga inlägg om vilka låga, hemska varelser de otrogna är, svarar på varandras inlägg och hetsar varandra...gud, blir ni inte trött på att vara så bitter?? Jag håller med er i sak, men det går ofta rätt snabbt från diskussion till ren hets när det blir så här, vilket ganska ofta ställer till att många lämnar tråden, inkl. Ts. Så blir det bara ni kvar. Och ärligt talat, det är också ganska lätt att folk slutar ta en på allvar när man alltid måste skrika högst och alltid ha sista ordet. Vilket ämne det än gäller.


  Håller med dig! Har själv alltid hatat otrohet, även om jag själv hamnade där en vecka innan vi bestämde oss för att separera. Men tycker hetsen här är helt sjuk. Alla vet ju hur fel det är, är väl bättre folk som faktiskt har något konstruktivt att komma med deltar i diskussionen än att folk pratar om eventuella sätt ts kan bli bestraffad på fysiskt. Fruktansvärt barnsligt och trots ni är så emot otrohet och dömer ut folk som bedragit verkar ni inte direkt vara några helylle människor. Hoppas verkligen inte ni jobbar med människor i kris eller sorg.
 • Anonym (M2)
  Återställ
  Ons 14 okt 2020 20:45 #86 +1
  Anonym (bumerang) skrev 2020-10-14 19:15:36 följande:

  Vad är det som är inte konstruktivt argumenterat hos de som är emot FORTSATT otrohet hos TS? Du själv har varit otrogen och tyckte inte att du gjorde något större fel. Så, det är lätt att förstå hur du tänker. TS har varit otrogen, det har varit hans val i 1,5 år och han själv säger att han visste vad han gjorde. Han har förstört sin egen familj och fortsätter nu hålla kontakten med den andra kvinnan vilket kommer att leda till han kommer splittra även hennes familj. Man behöver inte vara speciellt smart för att kunna se hur otroligt egoistiskt och galet det är. Det här är ett forum och ordet är fritt.


  Var har jag skrivit jag inte tyckt det var något fel med min otrohet? Snacka om att slänga med osann fakta.

  Ingen har heller påstått att ts borde fortsätta ha kontakt med kvinnan, men man kan finnas som stöd och bollplank i det han går igenom utan att hat-hetsa.
 • Anonym (M2)
  Återställ
  Tor 15 okt 2020 14:21 #94 -1 +1
  Anonym (bumerang) skrev 2020-10-15 10:39:44 följande:

  Lycka till, det kommer du att behöva med tanke på hur du tar dina beslut. Och nej, vi, de flesta andra människor hamnar inte i sådana tokigheter, svårigheter och dilemman som otrohet, eftersom vi är förnuftiga och vet hur vi ska behålla förnuftet, vilket du uppenbarligen inte gör. Det bästa rådet jag kan ge dig är: Låt bli andras lycka och hitta din egen...det är ett recept för långt och gott liv. Du kan inte bygga egen, varaktig, lycka genom att förstöra andras liv och göra andra så olyckliga.

  Ps. Hoppas att din älskarinnas man är inte från Balkan, för då är det redan kört för dig ;)


  Du verkar vara en mycket osäker man då allt ditt fokus ligger på älskarinnans man. Känner du dig väldigt osäker i ditt eget förhållanden och att det är därför du går igång så? Älskarinnan är den som är skyldig sin man något, inte ts. Det är hon som skadat sin man och sin familj via sina handlingar, vilka hon får ta konsekvensen av.

  Till ts, vill du verkligen ha tillbaka henne så sluta hör av dig. Hon kommer höra av sig till sist. Dock tycker jag du bör lämna din relation om du vill fortsätta otroheten, då är du uppenbarligen inte med rätt person.
 • Anonym (M2)
  Återställ
  Sön 17 jan 11:14 #101

  Hur har det gått för dig ts?

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll