• Llws

    Missfall utan smärta och mkt blod?

    Hej!

    Jag var med om samma sak gällande blödningen.

    Började blöda 1 dag innan beräknad mens och det höll sig i totalt 3 veckor. Det blödde sparsamt och jag testade positivt på gravtest.

    Pratade med en barnmorska som sa att det ?med all säkerhet? var ett pågående missfall, och jag bokade en tid hos gyn för att få det bekräftat då jag tyckte det var konstigt att blödningen var så sparsam och långdragen.

    På gyn visade det sig att jag hade en normal graviditet och var i v 7! Ett litet tickande hjärtat syntes på VUL och tog blodprov för att kolla HCG, efter kontroll av HCG några dagar senare så sågs även detta öka och det konstaterades vara en normal graviditet ?trots? blödningen, vilket gyn berättade var normalt även fast det inte är det vanligaste.

    Tyvärr resulterade denna graviditet i ett MA där fostret hade dött någon vecka efter detta och det upptäcktes på KUB-testet, men det hör egentligen inte till det jag berättat ovan. Det var alltså inget pågående missfall vid tiden jag blödde eller var hos gyn.

    Jag tycker att du ska avvakta lite om blödningen inte ökar och gå för kontroll hos gyn för det kan alltså vara en normal graviditet även med en blödning.

    Lycka till med allt!

Svar på tråden Missfall utan smärta och mkt blod?