• Wed 9 Sep 2020 06:29
    1025 visningar
    7 svar
    7
    1025

    16 år o Gravid! Hjälp!!

    Hej, jag e ju då, som rubriken lyder, 16 år och gravid. Fyller 17 om någon månad. Fick igår veta att jag är gravid. Ingen aning om vilken vecka eftersom jag tar p-piller, och inte har någon mens. Hur tar man reda på det?

    Sen tycker dom jag pratat med (Mamma, pappa, pojkvän o bästis) att jag ska göra abort eller dom typ antar det. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Dom säger? ja men det är din kropp å du bestämmer?. Men det känns som att jag skulle göra dom besviken om jag väljer att behålla. Förstår att min kille (18 år) var ganska oklar ändå, han måste ju åxå ha fått en chock, som måste få lägga sig. Han sa dock att han INTE kände ?Nej fyfan, aldrig i livet. Jag e inte redo?.

    Jag vet själv att jag e redo. Är inte som alla andra ungdomar jag vet. Som super så fort dom får chansen. Å jag har kunnat ta hand om mig själv länge.

    Sen ang. abort, jag e livrädd för att göra det. Å det är nånting i mig som säger att jag inte ska, att det är fel.

    Vet inte riktigt om dethär var konstigt att skriva men undrar iallafall vad ni tycker och tänker eller tycker att jag bör tänka på innan jag bestämmer mig. Tack på förhand

Svar på tråden 16 år o Gravid! Hjälp!!