Inlägg från: Burberrry |Visa alla inlägg
  • Burberrry

    BF Maj 2021 (stannar på fl)

    Hej tjejer, jag är 30 har precis fått veta att jag väntar mitt första barn beräknad bf 12/5/21, detta var oplanerat men både jag och pappan är så tacksamma och glada.

    Hur mår ni idag?

  • Burberrry
    Asteria skrev 2020-09-18 13:05:47 följande:

    Grattis till alla nygravida i tråden!

    Någon annan som har börjat må riktigt dåligt? För mig slog det till i början av veckan (mitten av v. 7). Jag har inte tagit mig upp ur sängen på hela veckan. Mår så illa hela tiden, kräks dock inte men har inte lätt för att kräkas. Och så extrem trötthet ovanpå det. Postafen funkar inte men har fått Lergigan nu... Det var inte såhär i min första graviditet så jag är lite tagen på sängen.


    Men stackars! Jag har bara mått lite illa hittils och då tagit postafen som funkar, inbillar mig att löpningen hjälper också jag går ut å springer en timme efter jag vaknat fast jag mår små illa å tycker det försvinner då. Hoppas du blir hjälpt av lergiganen det finns inget värre än att må illa. Kram
  • Burberrry

    Jag undrar hur ni andra resonerar kring mat, jag är van att fasta å pusha gränser när det kommer till både mat å träning. Typ idag åt jag frukost kl 11 då tycker jag det är rimligt att inte äta något förens 18 fast jag vet att jag måste innan och då blir det liksom fel i huvudet. Helt idiotiskt jag vet.

Svar på tråden BF Maj 2021 (stannar på fl)