Inlägg från: yumeyo |Visa alla inlägg
  • yumeyo

    BF Maj 2021 (stannar på fl)

    Hej! Hoppar in är tänkte jag. 28, snart 29 med andra barnet och andra (kända) graviditeten. Plussade i torsdags så är väldigt nytt, men hoppas att allt ska gå vägen denna gång också. Första är född 2011 så blir rätt stor åldersskillnad mellan barnen.

  • yumeyo
    Maria Maruschka skrev 2020-09-21 11:54:08 följande:
    Oj, får du skriva in dig och göra ul så tidigt :O? Jag fick tid för hälsosamtal 8 oktober (då vecka 8) och inskrivning och ul och sådant verkar de efter vad jag läst ej erbjuda förrän vecka 12-13 :/ Jag bor i Kalmar län.

    Är nästäppt som tusan. Har ett arbete där jag pratar mycket, inte optimalt. Ang. BM-besök fick jag inte förrän slutet av oktober så kommer vara i typ vecka 10. Vet inte om de är underbemannade eller om jag är nedprioriterad pga ålder och tidigare historik. Västerbottens län btw.
  • yumeyo
    Jencie skrev 2020-09-23 21:20:28 följande:

    Någon som är över 30 år här?

    Jag väntar mitt fjärde barn (bf 13 Maj) Oplanerat. 

    Funderar kring det här med KUB, jag är 33 och här erbjuds KUB först ifrån 35 år. Jag är jätte orolig för både KUB och att inte göra KUB. Har pratat med barnmorskan om att få göra KUB ändå och bekosta det själv men inser ju också att man måste gå själv på grund av Corona så får ju inte min partner följa med på någonting.

    Hur orolig behöver man vara för att det ska visa någon kromosomavikelse egentligen vid min ålder 33 om det inte finns några anlag i släkt eller liknade? 


    Är inte över 30 men vi vill gärna göra ett UL innan rutin så då valde vi att betala för KUB samtidigt. Även om jag har väldigt liten chans för avvikelser känns det bättre att veta snabbare. Vi kommer göra det på privatklinik och min man får vara med på ultraljudet så förhoppningsvis hittar du en sån lösning också :)
  • yumeyo

    Så tråkigt för er Danni och Lilja. Hoppas ni får börja om med bebisverkstad snart igen ??

  • yumeyo
    yumeyo skrev 2020-10-07 18:12:55 följande:

    Så tråkigt för er Danni och Lilja. Hoppas ni får börja om med bebisverkstad snart igen ??


    Det skulle vara en hjärtemoji på slutet men den verkar inte funka via mobilen iaf
  • yumeyo

    Vad roligt att ni hunnit se era redan! Jag har VUL först om två veckor via privatklinik. Kommer vara i vecka 12 då. Känns lite jobbigt att inte veta om det finns något levande där inne men har symptom så det räcker till. Är så svullen kring magen (har inte gått upp i vikt mer än 0.5kg) att jag ser ut att vara i vecka 20.

    Mår också illa som några andra skrivit, mest hela tiden och vid minsta ansträngning så det är tur att jag jobbar hemifrån så ingen ser hur jag sitter och kväljer från att råka andas för djupt haha. Stackars maken får laga all mat x)

  • yumeyo

    27/4 Jinthry. 29 år. Andra barnret

    7/5 Asteria. 37 år. Andra barnet.

    10/5 Canama. 31 år. Andra barnet.

    12/5 Empa86. 34 år. Fjärde barnet

    13/5 Go o gla. 37 år. Femte barnet

    22/5 Yumeyo. 29 år. Andra barnet.

    23/5 Norrskensbarn. 31år 3e barnet

    25/5 Bäbiiiis, 35 år, tredje barnet

    Sorry för inaktiv. Rätt hektiskt IRL och är bara sååå trött hela dagarna så glömmer bort FL.

Svar på tråden BF Maj 2021 (stannar på fl)