Inlägg från: Jinthry |Visa alla inlägg
  • Jinthry

    BF Maj 2021 (stannar på fl)

    Hejsan!


    Jag tänkte fråga om det är okej att jag hoppar med i den här gruppen? Jag har BF 29/4, dvs missar precis maj, men alla grupper skapar FB grupper.. och det är jag inte intresserad av :(

  • Jinthry

    Då antar jag att det inte finns några protester, och hoppar med här..

    Jag är 28, snart 29 år gammal och bor tillsammans med min partner, 30, i Finland. Vi har en son som om en månad blir 1 år gammal.

    Vi har BF 29.4, enligt ultraljud som gjordes i vecka 6+4. Går nu in i vecka 10 i övermorgon :) Har haft typ desamma symtom som förra graviteten, dvs trötthet och illamående från helvete. Lågt blodtryck vilket skapar spännande fylleeffekter :D Förra graviditeten ville jag enbart äta sött, och nu vill jag enbart äta surt. Spännande att se om den är en tjej eller kille denna gång..
    Denna graviditet var inte planerad, och vi var/är jätte osäkra på om vi orkar en till så kort inpå vår son, som är ett litet energiknippe (även om nätterna). Har sömnbrist deluxe och lär väl inte bli bättre av att vara gravid :)

  • Jinthry
    Go o gla skrev 2020-09-25 13:52:16 följande:

    Jag gick igår in i vecka 8, och tröttheten hänger kvar. Så orolig hur jag skall orka med jobbet när jag börjar nästa vecka. Mitt arb. går ut på att tänka non-stop och hjärnan funkar inte riktigt som den skall. Allt går i slowmotion och jag är disträ och lättdistraherad, utöver själva utmattningen dvs. Så, blir spännande. För övrigt mår jag helt ok men drar fortfarande med en förbenad förstoppning. Trevligt värre... not.


    Haha! Vet du vad jag tänkte på när jag läste vad du skrivit? Hur ska du komma jobba efter föräldraledigheten! Nu har jag en 11 månaders pojke, och min hjärna fungerar fortfarande inte som den ska! :D
  • Jinthry

    10/5 Canama. 31 år. Andra barnet.

    10/4 Empa86. 34 år. Fjärde barnet

    27/4 Jinthry. 29 år. Andra barnret

  • Jinthry

    Idag gjorde jag RUL i vecka 20+6. Så skönt att se/höra att allt är okej! Det ser även  ut som att vi ska få en liten tjej :) Men det sa dom sist också.. och ut kom en kille :D

  • Jinthry
    Empa86 skrev 2021-02-10 09:21:28 följande:

    Hej på er, är det någon som har erfarenhet av havandeskapsförgiftning? Har sen slutet av förra veckan haft en konstig huvudvärk och ser lite prickar då och då. Såg att det kunde vara symptom, ska till BM i morgon för att kolla blodtryck och uninprov. Är ju bara i v. 28 kan man gå med havandeskapsförgiftning i 10 veckor?


    Jag fick huvudvärk med prickar, men det som var mest tydligt var att jag gick upp SÅ MYCKET i vätska under en väldigt kort tid. Jag gick med det i 7 veckor innan killen tittade ut. Beroende på hur högt blodtryck det handlar om så ser prognosen olika ut. Lite högt blodtryck = täta kontroller, annars medicinering och i värsta fall steroidbehandling och igångsättning. Det kommer gå bra!
  • Jinthry

    Vår flicka kom i vecka 37!
    Det började med förvärkar på natten till lördag, som inte ville ge med sig förrän vi kom till sjukhuset för kontroll (rött slem). Vi fick så snällt åka hem, för att ha söndagsmorgonen ledig där jag fixade och dolade. På eftermiddagen börjar jag läcka fostervatten, och blev pga GBS igångsatt på måndag. Inga naturliga värkar hade direkt börjat, så de ville inte vänta längre. Jättesvårt att veta om det är fostervatten eller ej när man får så rinniga flytningar, trodde halvt inte på det förrän hon var ute :D

Svar på tråden BF Maj 2021 (stannar på fl)