Inlägg från: Catnap |Visa alla inlägg
  • Catnap

    BF Maj 2021 (stannar på fl)

    Hoppar in här!

    Väntar mitt tredje barn med bf 9/5. De andra barnen är 1 & 2 år gamla. Är i v 19+4 och för ca en vecka sen kunde min man känna bebisen sparka för första gången. Känns som att den här graviditeten har gått sjukt fort, trots att foglossningen kom väldigt tidigt. Vi har knappt ens berättat för folk att jag är gravid än, men det kanske börjar bli dags snart.

    Hur mår ni andra?

  • Catnap

    Jag fick havandeskapsförgiftning i slutet på min första graviditet. Innan dess var mitt blodtryck lite galet, men de lyckades alltid få ner det med mediciner.

  • Catnap
    Go o gla skrev 2021-04-12 10:36:29 följande:

    Jag antar vi alla är i väntans tider nu... och hoppas ingen av oss behöver vänta mer än nödvändigt.

    Jag måste medge att denna graviditeten är den som hittills tagit mest på mina krafter. Foglossning från hell som gör jag knappt kan gå.. för att inte tala om all smärta att resa sej eller än värre, vända sej i sängen! Ouch!! Sen senaste kvällarna har halsbrännan trappat upp intensiteten med så spytt syra de två senaste nätterna. Haha - tur detta nog är sista graviditeten för hade det vart första vettekatten om det blivit några syskon, haha.


    Hur många barn har du sen innan?

    Jag har samma elaka foglossning, plus smärtsammaförvärkar och konstant huvudvärk sen några veckor. Ändå inte min värsta graviditet hittills (detta är tredje).
Svar på tråden BF Maj 2021 (stannar på fl)