• Anonym (Kaffedraken)

    BF Maj 2021 (stannar på fl)

    Hej alla! Jag märkte att många i den andra BF maj gruppen gärna vill vara med i grupp på Facebook och då jag hellre vill stanna här på FL tänkte att jag startar en sån grupp om någon är intresserad.

    Jag är 29 år gammal och väntar mitt 3e barn. BF 17/5-21. Det har varit en berg- och dalbana och jag har inte varit säker på om vi ska fortsätta graviditeten eller ej men jag lutar nu mot att fullfölja. Är väldigt orolig för eventuella komplikationer och sjukdomar, är det någon annan med liknande känslor?

  • Svar på tråden BF Maj 2021 (stannar på fl)
  • Anonym (Kaffedraken)

    Plussade idag BIM-5. Plussade just denna dagen med mitt första barn också. Hade fått för mig att det skulle kännas mer i livmodern. Hmm...Hoppas liten är här för att stanna. BF är i så fall beräknat 25e Maj 2021Glad

  • Anonym (Kaffedraken)
    Trean2021 skrev 2020-09-13 18:31:23 följande:

    Jag ska till barnmorskan imorgon men nu ikväll har jag börjat blöda så det blev tyvärr inget denna gång.


    Neej va tråkigt :( Hoppas det inte betyder nått <3 men förstår att man tappar hoppet.. Vad skulle du göra hos BM?
    Grustradgarden skrev 2020-09-13 19:33:27 följande:

    30 år, från Västsverige och väntar mitt första barn. Är bara i 4+5 och LIVRÄDD för missfall. Haft svårt att bli gravid. Den här oron påverkar mig verkligen...


    Hej, kul att du hittade hit! :D Hur är de med förkylningen? Min är nästan förbi. Lite täppt men de kan ju ha med graviditeten att göra.... Haft MYCKET molvärk en stund igår och idag, trodde garanterat att mensen var på G.... Förra graviditeten var jag nervös varje gång jag gick på toa (att de skulle komma blod).
  • Anonym (Kaffedraken)
    Canama skrev 2020-09-13 20:53:20 följande:

    Hej, kul att du hittade hit! :D Hur är de med förkylningen? Min är nästan förbi. Lite täppt men de kan ju ha med graviditeten att göra.... Haft MYCKET molvärk en stund igår och idag, trodde garanterat att mensen var på G.... Förra graviditeten var jag nervös varje gång jag gick på toa (att de skulle komma blod).


    Samma här, haha! Jag hostar lite än och ibland hugger det till som tusan i min vänstra äggstock. Ändå skönt att det värsta i förkylningen är borta. Känner mig dock frusen - det kanske är pga temphöjningen?

    Vågar typ inte gå på toaletten, men är ju kissnödig stuuup i kvarten. Haha. Längtar ihjäl mig till 3 nov, då jag gått 12 fulla veckor om det går vägen så långt! :)
  • Anonym (Kaffedraken)

    Känner ni något i livmodern ännu? Har för mig att det kändes ganska direkt. Men känner inget :O Inte ens som mensvärk vilket jag kan minnas.

  • Anonym (Kaffedraken)

    Hej! Jag är gärna med här! Plussade igår och fick ett starkare streck idag..ska ta ett digitalt i morgon för att vara på den säkra sidan då jag fått ett flertal falskt positiva test innan..detta blir då vårt andra barn! Vi har en son på 5 år som också är ett maj-barn så det hade varit mysigt med en liten majbebis igen! Går i sådana fall in i v. 5 i morgon, ska bli spännande att följa er alla! :D

  • Anonym (Kaffedraken)

    Hej igen alla nya. Kul med ett litet gäng nygravida. :)

    Canama: ja, trodde inte Finnland skulle vara så stor skillnad från Sverige. Lustigt

    Roxylady: jo då, i förrgår började jag få ont vilket sedan gick över till lite mer påkännande molvärkar. Så här känns det i livmodern.

    För ni som haft/har fått blödningar eller bruna flytningar mm så håller jag tummarna för att det inte är ngn fara med era små gryn! *styrkekram*

  • Anonym (Kaffedraken)

    En till här som plussade i onsdags. 35 år, Jag har två barn sen innan på 10 och 11 år. Min Sambo har en på 3 år.

    Ingenting planerat och framför allt min sambo har så mycket rädslor då ingenting blev som det var tänkt med hans son.

    Det lutar åt att vi behåller, men såklart det är läskigt. Jag hade egentligen inga planer på att skaffa fler...

  • Anonym (Kaffedraken)

    Jag är 35 år och plussade lite överraskande i fredags, 11 september, vilket var då min mens skulle komma. Vi har försökt bli med barn sedan tidigt i våras, då jag slutat med p-spruta, men inte upptäckt på sticka att ÄL skulle vara igång. Tog ett gravtest för säkerhets skull då vi skulle ta oss lite alkohol på fredagskvällen och ojsan hoppsan ?????? Beräknad BF 21 maj 2021.

    Detta är min första graviditet och nu, då oron för att aldrig "kunna bli me barn" har lagt sig och jag börjat läsa bortom själva befruktningen är jag nu rysligt livrädd för missfall ???? Jag förväntar mig missfall efter att ha läst runt. Särskilt med tanke på min ålder och då det verkar som i stort sett alla ned lyckade graviditeter har haft ett par (minst) missfall innan. Fruktansvärd bedövande oro ????

    Jag har inga symtom på graviditet heller, utöver min sticka, vilket inte hjälper vid googlandet... Känner någon likadant och vill ventilera eller kan ge någon positiv anekdot som lyfter hoppet (även om jag förstår att det inte hjälper rent fsktiskt ????) så tas detta gärna emot ??

    Grattis till er alla som väntar som jag ????

Svar på tråden BF Maj 2021 (stannar på fl)