Inlägg från: Go o gla |Visa alla inlägg
  • Go o gla

    BF Maj 2021 (stannar på fl)

    Ok så nära iaf! :)

    Jo det är skönt att ha det mesta gjort, fattas vissa saker men inget jag panikar över sas. Hade kroppen orkat hade jag nog stått och röjt med det dock men det är som det är. Känns verkligen i mitt fall att jag inte är lika ung längre och att det är femte graviditeten. Tror inte corona-tiderna och stillasittandet som kommit med iom hemarbete har gynnat mitt bäcken heller precis. Lillemann lär nog hålla igång mej mer under dagarna nu denna semestern :D

  • Go o gla

    Lillan här låg också rätt, misstänker hon vände sej i v 35. Det var ett väldans tumultande då och rörelsemönstret blev annorlunda därefter. Dock sa det inget om fixering men tvivlar på det då magen fortf. är hög.

    Måtte tiden gå foooort nu, eller fisan hitta ut innan bf. Vill inte vara gravid mer utan vill ha minis i min famn (och delvis få tillbaka min kropp och rörlighet) :D

  • Go o gla

    Hoppas det var vattnet och att det kommer igång snart!! Längtan är stor nu för oss alla tror jag så håller tummarna!

    Här händer inte så mkt men foglossningen har lättat en del och det sticker i underlivet till o från så antar lillan sjunkit ner lite iaf. Hoppas verkligen inte det dröjer innan det kickar igång dock... tålamod 0 just nu, haha.

  • Go o gla

    Hoppas vi får lite action i tråden snart med bebisar som kommer till oss :)

    Jag jinxade mej själv när jag skrev sist att foglossningen blivit bättre. Fytt i hel vad ont det gjort senaste nätterna igen... sen är jag i zombie-stadie av trötthet och idag har jag haft ont i svanken hela dagen. Börjar tröttna på riktigt nu. Hujedamej vad tiden går långsamt

  • Go o gla

    Vecka 38+0 idag och två veckor till bf.

    Hade revision idag men de gjorde inte så mkt mer än att kolla hjärtslag, sammandragningar, och sen UL för att kolla moderkakan o vattenmängden.

    Fick däremot veta att hon ännu inte är fixerad så något att ha i åtanke ifall vattnet skulle gå plötsligt. För övrigt blir det fortsatt väntan på att något skall hända utöver alla krämpor jag har.

    Svankontet fortsätter idag - antar det är knutet till foglossningen, och har en öm punkt över ena skinkan som gör sjukt ont i både rygg och ben. Kan nu knappt gå, trappor är en mardröm.

    Jag har alltid haft ?drömgraviditeter? innan, speciellt i jmf, så alla dessa smärtor är något jag inte kommer sakna och som inte kommer locka till fler graviditeter. Haha är nog ett tecken på att jag gjort mitt och är för gammal för sånt här nu, haha.

  • Go o gla

    Läst att man skall röra sej så lite som möjligt, tom lägga sej ner, och ringa ambulans om vattnet går för att undvika att navelsträngen kläms fast mellan huvudet och bäckenet. Hur vida stor risk det egentligen är att ngt sånt skulle hända vet jag dock inte men varför riskera ngt liksom? :)

  • Go o gla

    @Canama, ja mycket möjligt. Har ny revision på tisdag med att ev. hinnsvepning. Minns jag passar jag på att fråga då. :)

  • Go o gla

    Kan bara skriva under på vad ni andra redan tagit upp. Inga känningar och inga större förhoppningar... just nu känns det som jag bryr mej mindre o mindre om när hon kommer, så länge hon mår väl och jag inte behöver bli igångsatt- vilket är min stora fasa ifall det inte kicksr igång spontant. Har två i bagaget och båda otroligt jobbiga upplevelser. Mina kompisar vå spontana har tusen ggr smidigare och bättre på alla plan för både mej och liten...

Svar på tråden BF Maj 2021 (stannar på fl)