Inlägg från: Anonym (Jag) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jag)

    Ont i brösten, MF 3 v sen hjälp!

    Du får göra ett VUL för att se om du verkligen fick m.f. Gravid på nytt och symptom får man ju självfallet inte på några dagar.

  • Anonym (Jag)

    Klart man undrar när man inte vet! Finns det ingen privat i nån närliggande ort som kan göra VUL?

  • Anonym (Jag)
    Pope Joan II skrev 2020-09-09 21:30:23 följande:
    Det är så förkastligt det kan bli ändå. Jag förstår verkligen inte att människor vill bete sig så, och ännu mindre att de har samvete gentemot vården att använda den som en bekvämlighetsinrättning när de inte har tålamod att uthärda en period av ovisshet. Ts har ont i brösten och känner sig konstig och svullen i magen, det är i mitt tycke inte ett tillstånd som kvalificerar sig för akutvård. 
    Jag håller fullständigt med. Akuten är till för akuta tillstånd. Om ts börjar störtblöda och får jätteont eller feber bör hon åka in, men annars får hon vänta på VUL.

    Ts: jag har haft 4 missfall, varit gravid 6 ggr, blödit som gravid och ändå fått barn. Vet absolut hur allt sånt här känns!  Det är ändå bara VUL som kan ge ett säkert svar. VUL före v.8 är osäkert och man ska aldrig tvärsäkert säga m.f om man gör VUL före den veckan.
  • Anonym (Jag)

    Man kan blöda ganska rejält och ändå vara gravid. Vissa blöder sig igenom en hel graviditet. Test brukar inte öka vid m.f. Du måste ju få ett svar.

    Har du fått napp på VUL nånstans?

Svar på tråden Ont i brösten, MF 3 v sen hjälp!