Inlägg från: Anonym (Nåt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nåt)

    En jävla alkis!

    Sök hjälp på beroendepsyk. Kontakta AA. Vill du klara dig själv måste du vara stenhård. INGEN sprit hemma! Sysselsätt dig med annat. Drick mycket vatten. Gå promenader. Gå inte förbi Systemet bara!

  • Anonym (Nåt)
    Anonym (TS) skrev 2020-09-10 20:17:26 följande:
    Tack för alla svar!
    Jag ska göra mitt yttersta för att klara av abstinensen som kommer nu. Det känns ju som att jag ska kvävas till döds.
    Det är därför man egentligen ska ligga inne för man kan få allvarliga komplikationer pga abstinensen. Min syster är alkis och har legat inne hur många gånger som helst. Haft uppåt 4 i promille! Jag kan bara hoppas att du inte är lika grav alkis och klarar av avgiftningen själv. Sen är det nog läge söka stöd utifrån. Eller om du har nån nykter vän som kan kolla till dig med jämna mellanrum närmaste dagarna när det är som värst.
  • Anonym (Nåt)

    Kontakta AA du och se om det är nåt för dig. Får du ingen att samtala med kanske präst/pastor/diakon vore nåt? De lyssnar, dömer inte, har tystnadsplikt. Skriv av dig här också. Det är värt en eloge att bara starta den här tråden!  {#emotions_dlg.flower} Tyder på att du är less och vill komma ur det här. Och det finns en utväg!  Läste igår tror jag det var om Mia Törnblom som kom ur sitt missbruk för 24 år sen. Ett gravt missbruk. Det går!

Svar på tråden En jävla alkis!