Inlägg från: Anonym (Marn) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Marn)

    Mitt ex vill att jag ska betala för vårt vuxna barn, som bor hos h*n

    Swarls skrev 2020-09-14 10:57:26 följande:

    Ditt ex tog på sig ansvaret för barnen när hen tog barnen boende hos sig. Att du ska betala underhåll upp till 18 års ålder är redan det helt sjukt, om du inte har en laglig skyldighet att betala så ska du inte heller betala en spänn. Oavsett om det var barnen eller exet som valde att barnen ska bo hos hen så är det upp till exet att se till att hen har ekonomiska förutsättningar för detta. 

     

    Enligt min mening är det den som tar barnen från den andra föräldern som ska betala skadestånd till denne, men nu är vi inne på en anna diskussion som jag inte kommer få medhåll på i detta forum :) 


    Var kan vi läsa att TS ex tog barnen ifrån TS? Känner du dem?

    Av den information som TS delgett oss här i tråden kan det vällika gärna vara så att det är TS som inte velat ha barnen mer än hen har i nuläget och exet som så att säga tvingats att ha huvuddelen av boendet. Är det i så fall fortfarande synd om TS i dina ögon?

    TS, du kan väl föreslå att 20-åringen får bo hos dig istället. Och så säger du till exet att hen ju inte skall behöva betala något till ditt hushåll, för det är ju så du tycker att det skall vara. Den som har 20-åringen boende hos sig skall ta de kostnaderna!

    Jag tror dessutom att dina barn hellre vill få äta sig mätta varje dag än att åka några veckor till ett utländskt språkinstitut några sommarveckor...
Svar på tråden Mitt ex vill att jag ska betala för vårt vuxna barn, som bor hos h*n