• Geranium

    BIM Oktober 2020 - Första barnet

    Hej alla, även jag hoppar in här! Är 34 âr och försöker nu bli gravid med fôrsta barnet. Hoppas inte att det kommer ta allt för lâng tid med tanke pâ min âlder.. Finns det nâgra andra 30+are här?
    Jag hade ägglossning igâr enligt Flo-appen som brukar stämma rätt bra. Har fumlat runt i sängen med mannen hela veckan inklusive igâr och ska försöka fâ till det även idag, haha. Har inte gett mig pâ ägglossningstest ännu dâ detta är första försöket. Tar det sig inte den här gângen provar jag med ägglossningstester nästa mânad.. BIM 19/10 och hâller nu tummarna. 

  • Geranium
    EMKR skrev 2020-10-06 11:54:10 följande:
    Hej!

    Här har vi en till 30+. Vi är inne på vårat 5de försök och 6de kommer det bli då mensen kom igår igen. Så tråkigt! Men håller tummarna för er!
    Ajdâ vad trâkigt. Hoppas det gâr vägen snart, det är ju inte ovanligt att det tar lite tid tyvärr. Jag är ocksâ inställd pâ att det kommer ta en del tid innan ett plus kommer. Bara att tänka positivt och att fortsätta försöka. Tar du folsyra?
  • Geranium
    Jenzia skrev 2020-10-06 12:44:42 följande:
    EMKR skrev 2020-10-06 11:54:10 följande:

    Hej!

    Här har vi en till 30+. Vi är inne på vårat 5de försök och 6de kommer det bli då mensen kom igår igen. Så tråkigt! Men håller tummarna för er!


    Jag fyller 37 år om några veckor och är inne på aktivt försök 10, men vi har haft helt oskyddat sex sedan i oktober förra året. Så här går det seeeegt...

    På CD8 idag och går nog in i min fertila period imorgon, hoppas på ägglossning runt CD13-14.
    Hâller tummarna för att det tar sig snart.
  • Geranium
    EMKR skrev 2020-10-06 14:09:49 följande:
    Jag har på något sätt varit inställd på att bli gravid i september, så månaderna innan har väl varit okej. Nu kommer stressen :( jag har tagit folsyra sen i januari i år. Ska testa SMEP metoden tillsammans med ett glidmedel jag beställt hem. Så nu tusan borde det hända något!
    Ja jag är helt med - jag har fâtt för mig att det borde gâ pâ en gâng dâ jag tagit folsyra sedan 2 veckor Skrattande -Är sa himla otâlig som person sâ jag vet med mig redan i förväg att besvikelsen kommer vara enorm när mensen med största sannolikhet kommer komma runt den 19e dâ jag har BIM. Jag mâste försöka att fortsätta vara realistisk.. Berätta gärna hur du upplever SMEP, har hört mycket positivt om den! Vilket glidmedel är det du har beställt hem?
  • Geranium
    EMKR skrev 2020-10-06 15:40:36 följande:
    Ja man tror varje gång att det tagit sig och så inbillar man sig att menssymtomen är gravidsymton varje gång:( men visst måste man vara positiv i allt. Men många ggr är det svårt! SMEP har jag inte testat ännu utan fick det tipset av en tjej här på familjeliv. Läste jättemycket om det sen och blir lite pepp faktiskt! Jag har beställt pre-seed då jag hört att saliv inte är bra. Man rycker efter varje halmstrå som finns!
    Ok, jag ska kolla upp det. Jag bor i Paris sâ ska se vart jag kan beställa det här. Kan inte skada. Inväntar nog BIM först dock.
  • Geranium
    CairoCarro skrev 2020-10-06 17:17:05 följande:
    Conceive + är ju franskt om jag inte missminner mig, och det funkar likadant som Preseed, så kör på det om det är enklare att få tag på :)
    Tack för tipset! Hittade pâ Amazon Flört
  • Geranium

    Nâgon här som vet om en urinvägsinfektion kan ha negativ pâverkan dâ man försöker bli gravid? Jag fajtas med en infektion sedan 5-6 dagar ungefär och vill helst undvika att ta antibiotika dâ det stâr i bipacksedeln att det kan pâverka när man är gravid eller försöker att bli gravid... Hoppas pâ att kunna bli av med den med mkt citronvatten och tranbärstillskott men än sâ länge hänger den kvar. Frâgan är alltsâ om själva infektionen kan pâverka mina försök negativt den här mânaden? Rynkar på näsan

  • Geranium

    BIM -5 här. Det känns som en evighet sedan jag fick ägglossning. Försöker att inte tänka pâ det och vissa dagar gâr det lättare än andra. Dock började jag fâ känningar i brösten för tre dagar sedan och molvärk som hâllit i sig. Har sällan känningar i brösten innan mens, men det händer. Jag känner mig dessutom lätt bakfull(?) sedan helgen. Är sâ fruktansvärt trött och slö i huvudet.. Riktigt märkligt dâ jag inte druckit en droppe sedan i lördags dâ jag drack nâgra glas vin ute pâ middag. Kan vara hjärnspöken mycket väl och bara hösten som gör sig pâmind. Är vâldigt sugen pâ att ta ett test dock även om jag vet att det fortfarande är tidigt. Ohlala, denna väntan! Pepp till er alla!

  • Geranium

    Beräknad BIM idag! Testade negativt i morse och fortfarande ingen mens.. Har haft molvärk och spänningar i brösten sedan lite över en vecka. Vi fär se vad som händer över de närmsta timmarna/dagarna. Har vanligtvis väldigt regelbunden cykel. Det händer att den varierar, men för det mesta är den 27-28 dagar.

  • Geranium
    Kokos90 skrev 2020-10-19 20:07:27 följande:
    Spännande !! Hur har det gått , ska du testa

    Igen imorgon ?
    Fortfarande ingen mens. Är nu BIM+1. Tog ett nytt test för en timma sedan som var negativt. Har fortfarande spänningar i brösten men inte jättefarligt och molvärk som kommer och gâr. Väldigt störigt mâste jag säga! Hâller er uppdaterade pâ hur det gâr 
Svar på tråden BIM Oktober 2020 - Första barnet