Inlägg från: pyjamasparty22 |Visa alla inlägg
  • pyjamasparty22

    BIM Oktober 2020 - Första barnet

    Hoppar in här med, har försökt efter mitt missfall i juni... 
    börjar tappa hoppet lite men kämpar på.. har väl egentligen inte koll ÄL heller  tror jag för kan inte läsa LH-testerna. 
    BIM den 21/10, kämpar på tills dess! 

    hur har ni ni det, dricker ni mkt alkohol eller avstår ni från det helt ?? 

  • pyjamasparty22
    EMKR skrev 2020-10-06 14:09:49 följande:

    Jag har på något sätt varit inställd på att bli gravid i september, så månaderna innan har väl varit okej. Nu kommer stressen :( jag har tagit folsyra sen i januari i år. Ska testa SMEP metoden tillsammans med ett glidmedel jag beställt hem. Så nu tusan borde det hända något!


    Testar samma metod! Känns positivt! När har du BIM?
  • pyjamasparty22
    bananmilkshake skrev 2020-10-06 23:10:46 följande:

    Usch, beklagar! Samma här, missfall i juni. 

    Jag dricker så pass lite ändå så jag gör inga större ändringar med alkohol. Känner jag för ett glas vin så tar jag det, men jag skulle absolut inte dricka vid symptom eller ett plus, såklart! Eftersom jag ändå dricker så sällan så känner jag väl iofs att jag lika gärna kan avstå typ veckan innan bim. Men tackar inte nej om jag skulle bli bjuden, men då gäller det typ ett glas vin och inga mängder. 


    Nä men dricker inte heller så värst, dock fyller sambon år på lördag. Den dagen jag tror efter äl.. så vet inte om man kan ta ett glas vin ändå. Sen dricker jag inte så mycket, har liksom inte druckit på en månad..

    Trodde inte kvinnokroppen skulle vara så svårmotaglig för spermier..

    När har du bim?
  • pyjamasparty22
    bananmilkshake skrev 2020-10-08 20:00:11 följande:

    Åh jaha, ja det är svårt att ge råd om förstås, men personligen hade jag nog tagit mig några sippar. 

    Den 17 mars, om jag minns rätt. Önskar nästan jag inte tittat vilket datum det var, försöker att stänga av hjärnan, haha. När har du?


    Haha mars!!!

    Det är ju ändå ganska snart, känner du något redan nu?

    Har 21 oktober, har nog äl imorgon.. så vi får väl försöka sexa lite iallafall!

    Väntan mellan äl och mens är fööör lång.. försöker hålla mig själv upptagen fram tills bim. Brukar annars testa mig från äl+7, fram tills mensen dyker upp. Blir ju dyrt om man ska hålla på så..
  • pyjamasparty22
    Link92 skrev 2020-10-08 22:09:03 följande:

    Hej!! Jag skulle ju ta lite paus pga inget liggande denna cykel eftersom jag vaccinerade mig mot röda hund, MEN har tagit ägglossningstester ändå för att jag har så många hemma, och igår blev de positiva på cd 22! Har mest troligt ÄL idag, min senaste ÄL någonsin, och då det är 30 dagar efter vaccination är det ok att försöka bli gravid igen!! Berättade det för min man när han kom hem från jobbet så fick till det då, så nu blir det en spännande väntan även denna cykel :) försök nr 16 och BIM 23/10 :)

    Förlåt för lite hetsigt inlägg men är så peppad!! :)

    Brukar förövrigt ha cykler på 27-29 dagar men denna verkar som bli 37, min förra cykel blev också lång så hoppas detta inte är någon ny standard :(


    Välkommen!

    Ja men är det ok att försöka så är det bara att köra på! :) förra månaden spelade min mens spratt med mig och kom två dagar sent, månaden innan det kom det en dag tidigt. Det verkar vara olika för min del..

    Håller tummarna för ett plus <3
  • pyjamasparty22
    Link92 skrev 2020-10-09 06:52:14 följande:

    Förstår att det kändes frustrerande för dig! därför jag tycker det är skönt att ta temperatur och äl-test. Även om min ägglossning kan dyka upp allt från CD13 till CD23 så är tiden mellan äl och mens 13-15 dagar, oftast 14. En 100% regelbunden cykel är inte det vanliga skulle jag säga. Hade jag inte haft koll på min äl denna cykel hade jag väntat mig mens den 15/10 och säkert blivit sjukt frustrerad när den blivit över en vecka "sen". Brukar du tempa? :)

    Och tack, detsamma! Önskar inte någon så här många försök utan resultat.


    Nej, tempar inte.. är så dålig på o få in saker och ting till vardagsrutiner.. men skönt att du har koll på det ändå, dock jobbigt att det är oregelbundet.

    Har hört om rosenrot och allt sånt, har du testat det ?
  • pyjamasparty22
    bananmilkshake skrev 2020-10-09 09:59:37 följande:

    Haha, herregud. xD Nej jag känner inget! Och litar inte på mina symptom heller för första försöket efter missfall så fick jag exakt samma symptom som då jag blev gravid, symptom jag aldrig nånsin haft tidigare, men det var ju inget. Så min kropp kan hitta på det mesta tydligen. :p

    Ja det tycker jag ni ska! Lycka till så får vi vänta med spänning här i tråden. :)


    Nä det är sant, jag har aldrig känt min kropp så bra som jag gör nu när jag försöker vli gravid. Googlar man symptomer så är det så sjukt svårt att urskilja det, tror ju varje månad att jag är gravid innan mensen dyker upp.
  • pyjamasparty22
    Link92 skrev 2020-10-09 11:40:40 följande:

    Ja jag har hört talas om det men upplever att de flesta som testat det här har fuckat upp sina cyklar med det. Nu har bara två cykler varit lite långa, annars brukar mina cykler vara hyfsat regelbundna, så tänker ha lite is i magen. RR verkar inte vara bra för en om man har en bra cykel. Kanske behöver min kropp boostas med lite mer vila och näringsrik mat bara :) har tänkt försöka ha en mer avslappnad approach till den här situationen nu, orkar inte stressa upp mig mer.

    Har du testat RR?


    Link92 skrev 2020-10-09 11:40:40 följande:

    Ja jag har hört talas om det men upplever att de flesta som testat det här har fuckat upp sina cyklar med det. Nu har bara två cykler varit lite långa, annars brukar mina cykler vara hyfsat regelbundna, så tänker ha lite is i magen. RR verkar inte vara bra för en om man har en bra cykel. Kanske behöver min kropp boostas med lite mer vila och näringsrik mat bara :) har tänkt försöka ha en mer avslappnad approach till den här situationen nu, orkar inte stressa upp mig mer.

    Har du testat RR?


    Nej , känner som du att jag är mer chill inför denna bim. I tidigare så var jag så uppjagad av allra minsta symptom. Har hört att många testar det, men det kommer nog inte funka för min del då jag som sagt har noll rutin.

    Skylle näringsrik mat hjälpa? Tyckte knappt det hjälpte på mig när jag levt så i några år.. önskar bara det fanns ngt simpelt svar om hur man blir gravid.
  • pyjamasparty22

    Är mellan äl- mens.. men känner inga symptomer.. är det för man tappat hoppet eller varför känner man ingen ?

  • pyjamasparty22
    toenail skrev 2020-10-13 06:24:13 följande:

    Samma här. Men jag tänker också att vissa inte får symptom förrän ett tag senare så jag hoppas ändå på graviditet. Känner mig helt normal, inte svullen alls, ingen molvärk eller nånting. När har du bim?


    Jag hoppas också! Har missat äl-stegringen så vet inte om det är för jag inte har någon eller för jag gör fel. Men det var samma förra månaderna. Har bim den 21. Dudå?

    Kände en ilning alldeles nyss i nedre delen av magen.. 5 dagar efter vad jag tror är äl. Kan det vara ngt?
  • pyjamasparty22
    victorian93 skrev 2020-10-13 08:16:08 följande:

    Hej, jag plussade i lördags, har bim imorgon och jag hade inga symtom alls. Visst jag hade haft lite ägglossningssmärtor men jag var inte alls säker på vad det betydde och trodde att det lika väl kunde vara tarmarna jag kände. Skulle jag inte gått ut på en 25 års fest hade jag inte testat så tidigt iom att jag inte kände något alls och var så inställd på att det skulle vara negativt. Har fortfarande inte så mkt symtom så jag antar att de kommer ;) Lycka till!


    Åh! Grattis till plusset :)

    Känns som det finns hopp för mig också då. Hur många dagar mellan äl och mens har du?
  • pyjamasparty22
    toenail skrev 2020-10-13 15:09:10 följande:

    Hur testar du? Jag börjar på typ CD 11 och kör en gång om dan tills jag märker att det börjar öka. Då kör jag två gånger. En runt kl 12 på dagen och en på kvällen. Jag har bim den 18. Den flyttades fram en dag då jag fick lite senare ägglossning =)

    Jag fick också ilning och molvärk ÄL+5 och 6 men sen har jag inte känt något. Förhoppningsvis är det något bra men det går nog inte att veta egentligen förrän det är dags för mensen. Håller tummarna för oss och alla andra här inne <3


    Testat vid 12 från dag CD13, sen när jag började få stegring så testade jag igen vid 20.00 samma dag. Kan jag missat det då?

    Då håller jag tummarna för positivt för dig, en ilning dag 5 kanske är en implantation då ;) Hur många dagar tar det innan det sätter sig?
  • pyjamasparty22

    6 dagar efter ÄL och tröttheten börjar träda fram, kan vara för att det är lugnet efter en storm i livet eller för att det har fäst sig.. någon annan med samma symptom? 

    någon som kan förklara hur en sköldkörtel kan påverka graviditeten? min mamma och syster ha det, vill egentligen testas för det men det verkar som att det inte är ngt dom prioriterar?

  • pyjamasparty22

    Supernegativt, 1 dag innan bim. Inga känningar. Ingen mensvärk..

  • pyjamasparty22
    Stickling skrev 2020-10-20 19:47:27 följande:

    Visst är vi ett gäng kvar här som inte har passerat bim än? Jag får en lång cykel den här månaden, är på dag 34 idag och har bim någon gång mellan torsdag och lördag. Har som vanligt haft mensvärk någon gång om dagen sedan en vecka tillbaka, så har inget stort hopp tyvärr. 

    Hur går det för er andra?


    Har bim imorgon, inga känningar.. så konstigt från förra månaden då man kände allt möjligt..
  • pyjamasparty22
    Stickling skrev 2020-10-21 06:54:46 följande:

    Spännande! Kommer du att testa? Håller tummarna!


    Tror mensen kommer dyka upp.. har inte testat senaste dagarna men magkänslan säger att mensen kommer dyka upp tyvärr :/

    Håller tummarna för dig!
  • pyjamasparty22
    Stickling skrev 2020-10-21 19:50:12 följande:

    Hej allihop! Jag frågade igår om det fanns några kvar här i tråden som inte passerat bim än, och fick svar från ett helt gäng. Roligt och spännande att följa er, håller tummarna för er alla! Själv har jag börjat få svagt rosa på papperet nu, så mensen är på ingång, vilket stämmer med bim som är imorgon. Jag hoppar över till novembergruppen, och hoppas inte att ni som väntar på bim behöver göra oss andra sällskap där :) Lycka till allihop!


    Åh vad tråkigt att mensen är på g..

    lycka till nästa ÄL!
  • pyjamasparty22
    KNAS2 skrev 2020-10-21 21:14:54 följande:

    Lycka till i nästa försök :)

    Jag har väl intalat mig att det inte kommer gå denna månad då jag inte känner några symptom. Men BIM är den 26 enligt appen så jag håller i och håller ut ett tag till.


    Hej! Har bim idag men har inga mens-feelings! Har inte testat idag, tänker nog vänta 3-4 dagar innan jag gör det.

    Har inte heller haft några känningar efter äl!
  • pyjamasparty22
    KNAS2 skrev 2020-10-22 17:56:49 följande:

    Jaså du väntar med att testa? Jag börjar bli otålig men ska nog testa tidigt i helgen :)


    Testade vid lunch idag, supernegativt..

    BIM + 1.. inga känningar efter mens heller ..
Svar på tråden BIM Oktober 2020 - Första barnet