• Anonym (Det)

    Min egocentriska högtravande blodsugande syster

    Gillar du henne som person?

    Skulle du umgås henne om hon var en kollega/fd. skolkompis , granne?

    Man måste inte umgås med folk man inte gillar , även om de råkar vara ens släktingar.

  • Anonym (Det)
    Anonym (Yllet) skrev 2020-09-14 22:02:32 följande:

    Det enda i allt detta där jag kan ge henne en poäng så är det att jag inte ser något fel i att ge en "hotellnatt med sällskap" till en syster om hon vill träffa dig.


    Håller med.

    Presenten var väl hotelnatten till TS.

    Och hon ville hänga med.
  • Anonym (Det)
    Ms anybody skrev 2020-09-15 09:26:48 följande:

    Ojojoj.. Nä du är inte ensam om att ha en jobbig syster.

    Jag har själv en storasyster 6 år äldre än mig och samma föräldrar.

    Hon har fryst ut mig sen dag 1. Jag har aldrig varit bjuden hem till henne.

    Vi firar jul hemma hos henne och hennes man så att hon förbli nöjd. (Hon har hotar mina föräldrar att de aldrig får träffa barnbarnen annars).

    Och jag är aldrig bjuden såklart. Jag åker med mina föräldrar på ett bananskal varje jul hem till henne. Och varje gång visa hon hur ovälkommen jag är och att jag inte tillhör denna familj.

    Hon har även sagt hon vill jag ska betala för julmaten jag äter. Men då är det förstås bara jag som ska betala.

    Jag tog med sprit, hemmagjorda köttbullar och efterätt och julgodis och sånt men det dög ej.

    Jag köper alltid fina julklappar både till systern hennes man och deras 2 barn men själv fick jag något under 50 lappen. Och då kan jag tillägga att de båda har välbetalda jobb. Hon tjänar ungefär 4-5 gånger mer än mig och det gör hennes man också.

    Jag köpte en gång presenter till hennes barn ( ingen speciell anledning). och sen samma dag skulle vi beställa hem pizza hem till dem och äta. Jag mamma pappa min syster och hennes familj och hennes mans familj.

    De slutade med att de bjöd alla på pizza utan mig. Vilket var ok. Men jag valde att ha min pizza sås i en lite plast behållare istället för på pizzan och den såsen tog hon och åt upp trots hon vet den var min.

    Idag är jag gift men inget är förändrat. Jo min man blir också utfryst. De kom på besök till mina föräldrar där vi bor. (Vi bor i olika städer). Och vi skulle gå ut och äta. Min systers hennes mans syster var också med och mina föräldra och jag och min man. De bjöd alla på middag ute på krogen förutom mig och min man vilket var en tydlig utfrysning.

    Till och med servitrisen reagerade. För min syster pekade specifikt på mig och min man och sa- deras betalar vi inte.

    Men vi är vana.

    Nu har hon börjat frysa ut våra föräldrar också och jag kommer inte dit mer pga hennes utfrysningar. Vi är helt enkelt inte välkomna. Och i denna vevan så har pappa blivit svårt sjuk. Så det är så sorgligt att hon gör så.

    Men vi har förstått att hennes man försöker få henne att sluta frysa ut alla vilket har let till stora bråk mellan dem men nu har han gett upp.

    Men sen jag var liten så har min stora syster alltid varit arg och inåtvänd. Mina föräldrar tror det beror på svartsjuka från när jag föddes. Men vem vet..

    Jo jobbig syster har jag.


    Spara pengarna du slösar på din syster och gå till en bra terapeut så du har styrka och självkänsla att stå upp för dig själv.
  • Anonym (Det)
    Anonym (åc) skrev 2020-09-15 13:51:47 följande:

    Varför har du tillåtit att din syster har pissat ner dig?


    Samt pissat ner hennes man.
Svar på tråden Min egocentriska högtravande blodsugande syster