Inlägg från: Grustradgarden |Visa alla inlägg
  • Grustradgarden

    Clearblue veckoindikator Hur troliga????!

    Jag är i v 5+2 och fick inte 3+ imorse. :( är det ofta som det inte stämmer?

  • Grustradgarden
    Elvrjnsn skrev 2020-09-16 08:21:25 följande:

    Som jag förstått så slår det om till 3+ senare än de ska, alltså mellan vecka 5-6. Så blir förvånad att någon annan skrivit i denna tråd att den kan visa 3+ Innan vecka 5... man ska säkert inte oroa sig men gör det alltid ändå. Du får säkert 3+ om nån dag!!:)


    Såg att jag skrivit fel! Är i v 5+1 och har ibland längre cykel så jag hoppas att det snart slår om! Tar kanske ett nytt på fredag, 5+3. Tack för peppen! :)
  • Grustradgarden
    Pimpinellan skrev 2020-09-16 14:23:31 följande:

    Jag tycker personligen att de där testen inte borde finnas. De orsakar så mycket oro och stress hos gravida som får "fel" vecka på testen- och det oftast helt i onödan!  Finns massor med trådar här i samma ämne. I regel visar det sig vid VUL/UL att oron var helt obefogad.


    Och jäklar vad de måste tjäna pengar! Är verkligen ingen testoman vanligtvis, men nu när jag väl är gravid känner jag att jag måste dubbelkolla allt. Ironiskt!
  • Grustradgarden
    syntharen skrev 2020-09-16 16:50:18 följande:

    Digitala test med veckoindikator borde förbjudas! Dom orsakar bara oro. Och så reklamen för dom, ?du kan få reda på vilken vecka du är i redan innan första ultraljudet?. Nä det kan man inte för får jag 3+ så kan jag vara allt från vecka 5+ till vilken vecka som helst! Idioti! Med andra barnet tog jag ett sånt test när jag borde varit i v 5 men fick ?bara? 1-2 och blev livrädd för ännu ett MA (hade haft 4 på raken innan). När jag väntade tredje barnet struntade jag i det, tog en billig sticka och nöjde mig med det


    Ja, fy, vad jag har oroat mig idag. :( de utger ju sig för att vara exakt.
  • Grustradgarden

    Tog ett idag, på 5+3 som också bara visar 2-3. Fy för denna oro! :( försöker få göra Hcg-blodprov iaf.

    Jag har gjort ivf och vet därför exakt när ägget återfördes, men kan det ha att göra med att det inte fäster direkt? Tycker att det är så konstigt med tanke på att det slog om från 1-2 till 2-3 på ?rätt? dag.

  • Grustradgarden
    Pimpinellan skrev 2020-09-18 13:44:48 följande:

    Alla embryon fäster mellan vad som motsvarar 5-7 dagar efter äl. Alltså efter IVF 3-5 dagar efter 2-dagars eller samma dag upp till 2 dagar efter 5-dagars. Hcg kan variera massor. Tatt flera så det vet jag. Däremot struntat i gravtest helt och skulle aldrig utsatt mig för den som ska visa veckor. Sluta testa! Gör VUL v.8. Enda som ger klart besked.


    Ja, jag ångrar så att jag tog dessa test! Ska aldrig rekommendera någon att ta dem. Håller med nån annan här i tråden - hur gjorde man förr? Ja, det är bara att räkna ner! :)
Svar på tråden Clearblue veckoindikator Hur troliga????!