Forum Förlossningsrädsla - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Har kejsarsnitt på torsdag-är så rädd för blodpropp!!

  Ons 16 sep 2020 10:34 Läst 0 gånger Totalt 44 svar
  Visar endast inlägg av Pope Joan II - Visa alla inlägg
 • Ons 16 sep 2020 10:34 #10
  Anonym (Rädd) skrev 2020-09-16 10:06:24 följande:
  Jag håller med! Fy f*an till vaginal förlossning. Som jag skrev så får jag snittet pga förlossningsrädsla. Min första förlossning var vidrig, det var verkligen som att trycka ut en melon på 4 kg och jag var som en styckad köttbit i ett blodbad efteråt. Hellre uppskuren under en lugnare och totalt övervakad förlossning.

  Läkaren frågade bara om jag hade blodpropp i familjen, kollade mitt BMI som var okej och sa inget mer. Vet inte om jag oroar mig i onödan då men känns oerhört läskigt att man kan få blodpropp i hjärnan 12 veckor senare!:/
  Man kan ju få en blodpropp utan att vara gravid också.

  Din oro kanske egentligen handlar om att du nu ska få ett barn till? Du vill leva och finnas till för dina barn och så slogs du av något som vi tack och lov i normalfallet inte oroar oss för varje vaken stund - att vi alla kan dö precis när som helst av vad som helst. Så vet vi ju att det är, men vi ägnar oss åt att leva istället för att fixera oss vid död och elände. Jag skulle tro att den där oron du har nu kommer att försvinna när barnet är fött. Och någon blodpropp får du förmodligen inte.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll