• Anonym (Vill förbli hel)
    Thu 17 Sep 2020 14:15
    4323 visningar
    44 svar
    44
    4323

    Har kejsarsnitt på torsdag-är så rädd för blodpropp!!

    Kexsmula skrev 2020-09-16 05:46:55 följande:
    Och jag kan inte för mitt liv förstå hur någon FRIVILLIGT utsätter sig för att pressa ut en 5 kilos melon ur fittan och sedan spricka och riskera att bli inkontinent ur både anal och urinblåsan, samt sabba sexlivet så det aldrig blir sig likt igenom. Usch, vilken mardröm!

    Jag är så glad att jag valde att snittas, första snittet var visserligen katastrofalt uruselt men andra gången när jag valde ett annat sjukhus och verkligen blev väl omhändertagen märkte jag hur sjukt proffsiga de är och hur säkert det är med snitt. Med snitt behövde jag dessutom inte oroa mig över CP-skada på bebis, vilken lycka! Läkte snabbt och fint efter andra snittet gjorde jag också, kunde gå direkt på kvällen utan allt för mycket obehag tack vare effektiv och bra smärtlindring. Fick ha min man hos mig hela tiden på BB/Neo. Kändes tryggt och mysigt.
    Samma här. Tanken är (och det får man ta hur mycket anstöt av som helst) för mig totalt vidrig. Det känns fel ända in i själen på mig. 
  • Anonym (Vill förbli hel)
    Sun 20 Sep 2020 13:50
    #42
    Anonym (Rädd) skrev 2020-09-20 13:47:44 följande:

    Hej!!

    Allt gick jättebra, är hemma med bebben nu!

    Är SÅ glad att jag fick mitt snitt beviljat, helt fantastisk upplevelse och tusen gånger bättre än min vaginala förlossning (vet att det är olika för alla).

    Blev inga sprutor för att förhindra blodpropp då jag inte har några riskfaktorer. Tog precis av mig stödstrumporna efter 3 dagar, vet inte hur länge det är tänkt att man ska ha dom?


    Men så fantastiskt! Grattis! Hjärta
Svar på tråden Har kejsarsnitt på torsdag-är så rädd för blodpropp!!