• Anonym (Läs)

    Har kejsarsnitt på torsdag-är så rädd för blodpropp!!

    Läs på. Har du inte fått siffror av läkaren? Statistik finns hos socialstyrelsen

  • Anonym (Läs)
    Anonym skrev 2020-09-16 11:35:33 följande:

    Nej, det är klart. Finns inget alternativ så är det ju som det är.

    Snitt pga rädsla borde inte beviljas. Inte om man inte fött innan och det då var en hemsk upplevelse. Lite obehag får man allt stå ut med.


    Det handlar inte om lite obehag. Den som beviljas snitt pga rädsla har en djupt gående rädsla. Snitt delas inte ut lättvindigt.

    Att tvinga någon att föda i fullständig panik slutar sannolikt med en traumatisk upplevelse oavsett om förlossningen på pappret ser bra ut.

    Försöka ha lite medkänsla och förstå att detta inte handlar om att vara LITE rädd och rädsla för obehag. Utan snarare om fullständig panik till den grad att många seriöst hellre vill ta livet av sig än att föda vaginalt
  • Anonym (Läs)
    Anonym (Rädd) skrev 2020-09-20 13:47:44 följande:

    Hej!!

    Allt gick jättebra, är hemma med bebben nu!

    Är SÅ glad att jag fick mitt snitt beviljat, helt fantastisk upplevelse och tusen gånger bättre än min vaginala förlossning (vet att det är olika för alla).

    Blev inga sprutor för att förhindra blodpropp då jag inte har några riskfaktorer. Tog precis av mig stödstrumporna efter 3 dagar, vet inte hur länge det är tänkt att man ska ha dom?


    Åh vad kul att höra! Angående stödstrumpor så vet jag inte men tänker att det inte skadar att ha dom på? Tips att köpa är kompressionsstrumpor utan fot. Lätta att få på och känns smidigare än stödstrumpor
Svar på tråden Har kejsarsnitt på torsdag-är så rädd för blodpropp!!