Svar på tråden Hans ex förstår inte att hon ska hålla sig undan!
 • Anonym (Va)
  Ons 16 sep 2020 09:57
  1002 visningar
  309 svar
  +4
  Inlägg från Anonym (Va) Visa alla inlägg

  Hans ex förstår inte att hon ska hålla sig undan!

  Men snälla.. Du låter sjukt svartsjuk och kontrollerande. Ser absolut inget konstigt i din tex ifrån exets håll.

 • Anonym (Va)
  Ons 16 sep 2020 13:45
  #58
  Anonym (Staren) skrev 2020-09-16 12:09:43 följande:

  Men tack! Äntligen en normal människa som fattar!

  Alltså så här till alla andra. Hon smsar alltid har alltid gjort men nu har VI EN FAMILJ! Måste hon smsa nu då??? Kan hon inte samla allt som händer på en månad och smsa allt samtidigt inte IDAG lärde han sig simma och IDAG lärde han sig cykla. Skriv istället den här månaden har han lärt sig det här och gjort det här och ritat det här.


  Är din sambo inte mer intresserad av sitt barn än så? Han bor 40 mil ifrån sitt barn och de träffas 1 gång i månaden.. Åh han är nöjd med en snabb uppdatering ifrån mamman 1 gång i månaden? Vill han inte ha mer kontakt och insyn i sitt barns liv än så? Stackars barn.
 • Anonym (Va)
  Ons 16 sep 2020 20:09
  +3
  Anonym (fcss34) skrev 2020-09-16 19:55:24 följande:

  Bara beskåda hur kvinnofientligheten flödar på familjeliv.se.. dumma skitforum, skrämmande att vissa här har barn och inte förstår bättre

  Usch ;(


  Men snälla, nu får du väl ge dig. Ts reaktion är inte rimlig. Att pappan får 7 sms på 1 månad om sitt barn är helt normalt, till och med ganska lite när man bara ses 1 helg i månaden. Han lägger kanske 1h på en månad på att läsa och svara på sms om sitt barn. Han borde ju själv vilja ha information om sitt eget barn eller? Borde inte ts förstå det?

  Har även läst dina andra svar och du hittar ju bara på känslor/egenskaper/situation, du har ingen aning om det är så. Den ända informationen vi har är den som ts har lämnat och i den så är hennes reaktion helt orimlig.
 • Anonym (Va)
  Ons 16 sep 2020 22:07
  Anonym (fcss342) skrev 2020-09-16 21:57:37 följande:

  Nej inte om de är superlånga och de precis fått ett nytt barn. Då behöver man ju inte bombardera dom med "oväsentlig" information t ex. vem barnet lekte med och massa andra småsaker.Ja, +7 överdrivet långa sms under första bebismånaden för ts och hennes man. Det är ju sjukt? Mer normalt hade väl 2-3 ggr i månaden varit, att precis som Ts beskriver ta det mer sammanfattat. Vad är det som är så konstigt med det?


  Ts skrivet INGENTING om vad pappan tycker om det. Jag hoppas ju att han vill ha uppdateringar och information om barnet.

  Även om ts är i nån bebisbubbla och vill vara ifred så försvinner ju inte hans tidigare barn. Hon har bara 1 men han har 2, båda två lika viktiga.

  Det är snare sjukt att bara vilja ha kort information 2-3 gånger i månaden om sitt eget barn. Stackars barn. Mina barn bor inte med sin pappa, åh dom vill prata med sin pappa varje dag. Nu är största så pass stor så att hon har egen telefon och kan ringa, men för lilla ringer jag fortfarande. Dessutom vill han har information och uppdateringar om barnen, gärna så fort vi gör nått eller det händer nått åh vill att jag ska skriva och skicka sms. För han älskar sina barnen, bryr sig om dom och är intresserad av vad som händer i deras liv.
 • Anonym (Va)
  Ons 16 sep 2020 22:26
  +1
  Anonym (fcss342) skrev 2020-09-16 22:15:15 följande:

  Ja om barnet vill prata är ju det jättekul men nu verkar det ju vara exet som skriver och inte barnet som pratar med sin pappa. Det handlar inte om att man älskar barnet mindre bara att exet inte behöver skriva allt som händer hela tiden på eget bevåg, utan pappan och hon kan ta det mer rutinmässigt som de kommer överens om. Det blir nog i längden mer hållbart dessutom.


  Ts skriver ingenting om vad de kommit överens om eller vad pappan vill. Klart det handlar om kärlek, om man älskar, saknar sitt barn och är intresserad av barnet så är 7 sms på en månad ingenting. 7 sms på 1 månad är verkligen inte "hela tiden", det är 1-2 sms i veckan. Åh jag förstår inte ens hur sms kan störa ts? Det är ju inte hennes telefon som plingar, det är inte hon som måste läsa dom. Sms måste man heller inte läsa eller svara på precis när man får dom, utan det går att göra när som helst, när man har tid. Hur f*n kan det vara fel att en pappa lägger ca 1h/mån på att visa intresse för sitt barn?
 • Anonym (Va)
  Ons 16 sep 2020 22:33
  +1
  Anonym (fcss342) skrev 2020-09-16 22:20:50 följande:

  Ja jag går väldigt mycket in i ts perspektiv här , att sätta sig in i andras perspektiv kan dock vara svårt om man är empatiskadad , jag antar att så är fallet för dig. Exet får ta och anpassa sig lite till andras liv också, det lider inte pojken av tvärtom kan kanske lär sig att folk har gränser som man måste respektera och alla kan inte passa upp på honom hela tiden. Är nog jättebra för pojkar att lära sig i tidig ålder (om det nu är en pojke) .. Jag ser inga problem med att ha kontakt 2-3 ggr/mån när de ändå bara träffas 1 helg i månaden


  Fast om du inte är ts så har du ingen aning om hennes perspektiv. Hon har inte skrivit något av det som du påstår. Självklart lidar barnet av en frånvarande och ointresserad förälder.

  Här är det ju ts som inte vill anpassa sig eller respektera att allt inte handlar om henne.

  Träffas de bara 1 gång i månaden så är ju kontakten där i mellan extremt viktigt. Även om det är mamman som skriver så berättar hon ju säkert för barnet vad pappa svarade och tycket om det barnet hade gjort. Att få höra att pappa tycker jag är duktig som kan cyklar själv, kan stärka ett barn mycket, särskilt när de ses så sällan.
Svar på tråden Hans ex förstår inte att hon ska hålla sig undan!
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...