• Litet My

    Hans ex förstår inte att hon ska hålla sig undan!

    Mandel skrev 2020-09-16 13:25:54 följande:

    Tragiskt att det är så klent virke i dagens småbarnsföräldrar att de inte klarar av att ha fokus på något annat än sig själva och sin nya lilla bebis dygnet runt de första veckorna.

    Hur skulle det se ut om alla kärnfamiljer helt plötsligt bara struntade i övriga biologiska barn så fort siste bebis kom ut? Varför ska man behöva bry sig om tidigare barn i några veckor när man har en ny liten att ta hand om? 

    Och vart står det att pappan har problem med detta? Verkar bara vara TS som har problem med att pappan får veta att hans barn sedan tidigare lärt sig att cykla. Ingen stans svarar TS ens på hur hon får veta alla dessa sms.

    Normala människor verkar se det som en fördel att pappan och mamman kommunicerar kring det gemensamma barnet då pappan endast träffar det barnet en helg i månaden.

    Verkar inte vara något bråk mellan mamman och pappan och det verkar inte som att mamman kräver uppmärksamhet för sig själv som person utan normala saker för det gemensamma barnet.

    Vad är problemet med att mamman gläds över barnets nya halvsyskon? Hade det varit bättre om hon varit missunnsam och grälsjuk? 


    Huvudet på spiken
  • Litet My

    Tror det är du TS som ska fatta att hålla sig borta- från sambons mobil.

    Känns inte helt normalt att kolla genom den hela tiden efter sms från hans barns mamma.

    Själv kollar jag aldrig sambons mobil, utan litar på att det han vill jag ska veta det berättar han.

Svar på tråden Hans ex förstår inte att hon ska hålla sig undan!