Svar på tråden Hans ex förstår inte att hon ska hålla sig undan!
 • Anonym (fcss3­4)
  Ons 16 sep 2020 12:25
  1503 visningar
  309 svar
  -4
  Inlägg från Anonym (fcss34) Visa alla inlägg
  309
  1503

  Hans ex förstår inte att hon ska hålla sig undan!

  Du ser väl vad folk skriver på fl. Noll respekt för kvinnor. Alltid. Klart de försvarar ett drygt ex som stör dig i ditt privatliv och som nybliven mamma dessutom .

 • Anonym (fcss3­4)
  Ons 16 sep 2020 12:38
  #35
  -3
  LFF skrev 2020-09-16 12:29:15 följande:

  På vilket sätt stör exet TS. TS har ingenting med att läsa meddelandena att göra. Exet stör inte henne. Om TS sambo stör sig så får väl han ta det med exet. 


  Kontakten sker ju för ofta om han får 7 långa sms på en månad det är nästan 2 ggr/v . Hon har ju precis fött barn. Det är ju exet som är hänsynslös och ska ta en massa uppmärksamhet från , när hon istället borde ge dom lite utrymme. Men det fattar ju inte folk på fl såklart
 • Anonym (fcss3­4)
  Ons 16 sep 2020 13:19
  #47
  -2

  Tycker hans ex låter som fruktansvärt dryg människa. Hur lyckas man skapa en sån irritation hos Ts? Det måste ju vara nåt fel på exet som orsakar så mycket negativitet, som inte respekterar det nya förhållandet han har och här har hon en chans att störa det nu när ts fått barn . Vem som helst förstår väl att man inte beter sig så att en nybliven mamma känner irritation och negativitet? Exet borde sluta störa och bete sig istället

 • Anonym (fcss3­4)
  Ons 16 sep 2020 13:26
  #51
  -2
  Mimosa86 skrev 2020-09-16 13:21:05 följande:

  Är väl inte konstigt med tanke på att din man enbart träffar sitt barn en helg i månaden, han missar ju massor där. Är ju otroligt generöst av exet att hålla honom uppdaterad. Och är han en bra kille så är han väl intresserad av sina barn, eller?

  Din man har ett barn med en annan kvinna. Den kvinnan kommer alltid vara mamma till barnet och de kommer alltid ha en relation. Varför är detta så känsligt?

  Varför så svartsjuk? Är väl inget att bråka om. Jisses, hade ni haft samarbetsproblem eller en kassa relation föräldrarna emellan DÅ hade det varit illa.

  Problemet här är ju bara du.

  Varför ogillar du henne?


  Nej, problemet här är folk som dig och exet och erat vidriga beteende gentemot Ts. Finns säkert något psykologiskt begrepp för att beskriva vad ni håller på med.
 • Anonym (fcss3­4)
  Ons 16 sep 2020 13:34
  #53
  -5

  TS har rätt till sina känslor, det gäller hennes liv och det får folk ta och respektera. Sitta och klanka ner på ts för hennes totalt normala reaktioner är ju bara sjukt. Inte konstigt att folk vill vara ifred från irriterande människor när det finns så många av er

 • Anonym (fcss3­4)
  Ons 16 sep 2020 13:54
  #60
  -4
  fjanten skrev 2020-09-16 13:37:27 följande:

  Folk klankar inte ner på hennes totalt normala reaktioner - utan hennes totalt orimliga reaktioner som hon beskriver här i tråden.


  Saker är inte alltid till synes som det verkar, därför kan det vara bra , om man inte har en nedsatt empatisk förmåga som många på fl verkar ha, att kunna avläsa folks känslor och analysera dem . I det här fallet , verkar Ts ha en god anledning att känna som hon känner.

  Vad är det för morsa som ens skickar 7 långa sms till hennes ex som precis fått ett nytt barn med ny kvinna , bor 40 mil bort och träffar sitt gemensamma barn 1 helg i månaden? Det är ju exet som lägger för mycket energi på att återkoppla med farsan och det tär ju på den nyblivna mamman . Det är ju exet som inte förstår
 • Anonym (fcss3­4)
  Ons 16 sep 2020 14:00
  #62
  -3
  Anonym (H) skrev 2020-09-16 13:51:22 följande:

  Nej , TS och / eller Anonym (fcss34) skulle väl lämna kvar barnet hos exet och låtsas att hen inte finns.

  ( Förutom 1 sms /månad såklart )

  Så gör man med barn man har med ett ex enligt TS/Anonym (fcss34).


  Nej, men det är ju exet som är dum och inte hajar att mannen bara träffar sitt barn 1 helg i månaden (!!!)

  Hade jag varit hon hade jag bara återkoppla när det var absolut nödvändigt.
 • Anonym (fcss3­4)
  Ons 16 sep 2020 14:14
  #68
  -2
  Mandel skrev 2020-09-16 13:55:47 följande:

  Är det en normal reaktion TS påvisar?

  Jag skulle snarare ifrågasätta sambons förmåga som förälder och medmänniska om han inte var intresserad av sitt tidigare barn och jag hade inte skaffat barn med en sådan man, men det är ju jag det och i min värld är inte jag enda huvudpersonen som allt måste kretsa kring.


  Ja jag tycket absolut att det är fullständigt normalt för att jag inser att exet gör det med "flit" typ, omedvetet kanske, men hon har dåliga intentioner med det - vilket orsakar irritationen hos Ts . Men exet har lindat in det i "föräldrakommunikationen" så att Ts inte kan peka ut en logisk, rationell anledning som andra också kan se.

  Föräldrakommunikatikn är bra och normalt men det kan vara "sättet" det förs på , som är problemet. Att precis fött barn och känna sig trängd av sin partners ex i sitt eget privatliv är inte ok. Finns flera detaljer som tyder på att exet agerar utifrån andra motiv än sitt eget barns bästa, att skriva så ofta som hon gör innebär väl att hon går och tänker på det oftare. Har hon inte kommit fram till att exets nya kvinna precis fött ett barn och att det är ganska speciellt ? Då kanske man inte behöver ta en massa fokus från farsan på det gemensamma barnet , under en tid då de precis fått ett nytt barn? Hur tänker man och resonerar då egentligen? Kan ju inte vara en frisk människa som beter sig så
 • Anonym (fcss3­4)
  Ons 16 sep 2020 14:25
  #72
  -1
  Anonym (grunkan) skrev 2020-09-16 14:18:48 följande:

  Och vad är det som är normalt i TS reaktion då?

  OK om du har en förlossningpsykos eller nåt, visst. Då kanske det är normalt.

  Men annars ser det mer ut som att TS vill kontrollera hur hennes man har kontakt med sitt ex om deras gemensamma barn. Hon vill ha hans 100% fokus på bara sig själv och sitt barn fastän han redan har barn i ett annat förhållande.

  Hon säger att ex-flickvännen kan "samla ihop" all info om det gemensamma barnet och skicka "en gång i månaden". Ungefär som om hon skulle avlägga en rapport på framdriften i produktionen vid ett månadsmöte på en industri.

  Vad i detta är "normalt"?


  Det är normalt att som kvinna ha en extrem finkänsla för vad som känns bra eller dåligt. Ibland måste man finna sig i vissa saker men i det här fallet tycker jag att Ts ska slippa känna som hon känner. Åtgärden är väl att prata med hennes man om det och eventuellt meditera lite och visualisera en vardag som hon vill ha den så kan hon säkert manifestera det helt själv också. Lycka till till ts !
 • Anonym (fcss3­4)
  Ons 16 sep 2020 14:37
  #76
  -3
  fjanten skrev 2020-09-16 14:20:48 följande:

  Vad får dig att tro att exet har dåliga intentioner?


  Kan bli så när man inte är medveten om hur man agerar i ett visst sammanhang, att undermedvetna saker kommer fram i komplexa uttryck som är svåra att sätta fingret på. Detta för att orsaka andra människor negativa känslor, osäkerhet och förvirring.

  Exet tror att hon agerar positivt , men faktum är att hon verkar agera irrationellt genom att skriva så engagerat , ofta och mycket när de lever så på distans. 40 min ifrån och barnet träffar honom bara 1 helg i månaden vilket är knappt någonting. Nej, jag tycker exet skriver för mycket och håller med ts i det. Hon skriver med en sådan närvarande, engagerad energi att det blir personligt för hela familjen och känns obekvämt. Tror inte ts skulle känna så annars om andra ex men gör det just pga den här individen som tar sig mycket plats i deras liv genom sitt barn.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...