Inlägg från: Anonym (grunkan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (grunkan)

    Hans ex förstår inte att hon ska hålla sig undan!

    Anonym (fcss34) skrev 2020-09-16 13:34:05 följande:
    TS har rätt till sina känslor, det gäller hennes liv och det får folk ta och respektera. Sitta och klanka ner på ts för hennes totalt normala reaktioner är ju bara sjukt. Inte konstigt att folk vill vara ifred från irriterande människor när det finns så många av er
    Och vad är det som är normalt i TS reaktion då?

    OK om du har en förlossningpsykos eller nåt, visst. Då kanske det är normalt.

    Men annars ser det mer ut som att TS vill kontrollera hur hennes man har kontakt med sitt ex om deras gemensamma barn. Hon vill ha hans 100% fokus på bara sig själv och sitt barn fastän han redan har barn i ett annat förhållande.

    Hon säger att ex-flickvännen kan "samla ihop" all info om det gemensamma barnet och skicka "en gång i månaden". Ungefär som om hon skulle avlägga en rapport på framdriften i produktionen vid ett månadsmöte på en industri.

    Vad i detta är "normalt"?
  • Anonym (grunkan)
    Anonym (fcss34) skrev 2020-09-16 14:25:14 följande:
    Det är normalt att som kvinna ha en extrem finkänsla för vad som känns bra eller dåligt. Ibland måste man finna sig i vissa saker men i det här fallet tycker jag att Ts ska slippa känna som hon känner. Åtgärden är väl att prata med hennes man om det och eventuellt meditera lite och visualisera en vardag som hon vill ha den så kan hon säkert manifestera det helt själv också. Lycka till till ts !
    Ok, jag missade att du själv är TS men vad är ditt problem med att pappan får information om sitt barns utveckling? På vilket sätt lider du av att hon SMS:ar honom och berättar vad barnet gjort/lärt sig?

    Om du separerar och han tar ert barn med sig - skulle du vilja ha information bara en gång i månaden? Nä, knappast. Så varför kräver du att han bara ska få info en gång i månaden?

    Det här handlar väl egentligen bara om att du stör dig på henne och alltid har stört dig på henne. Eller hur?
  • Anonym (grunkan)
    Anonym (fcss34) skrev 2020-09-16 19:23:05 följande:
    Nej, det är pga att exet är dryg och ignorerar hennes roll/situation i familjen och allt handlar om exets gemensamma barn med pappan, håller man en sån frekvent kontakt med någon borde man ju också undra lite mer om deras privatliv och kanske visa att man bryr sig eller förstår deras livssituation och att det blir spännande för barnet med ett syskon osv. Men exet bara kör på autopilot och struntar i den nya familjens situation verkar det som. Vilket kanske har sårat Ts lite grann och hon ogillar nu exet eftersom hon känner sig dåligt bemött, kanske?
    Frekvent?

    Sju SMS på en månad?

    Ett SMS var fjärde dag?!

    Om jag bara fick ett SMS var fjärde dag om mina barn som jag inte ser annars hade jag varit sjuk av funderingar om dem.

    Det hade nog de flesta normala mäniskor varit, för den delen.
  • Anonym (grunkan)
    Anonym (fcss342) skrev 2020-09-16 21:57:37 följande:
    Ja, +7 överdrivet långa sms under första bebismånaden för ts och hennes man. Det är ju sjukt? Mer normalt hade väl 2-3 ggr i månaden varit, att precis som Ts beskriver ta det mer sammanfattat. Vad är det som är så konstigt med det?
    Finns ingenting "normalt" över att vilja begränsa en pappas kontakt med sitt barn till en gång varannan vecka.

    TS har skaffat barn med en man som redan har barn med en annan kvinna. Det får TS ta ansvar för.

    TS kommer ALDRIG att få den lilla mysiga kärnfamilj, bara för honom och henne, som hon säkert hoppas på.

    TS gillar inte den andra kvinnan, mamman till det barnet.

    TS vill att hon ska försvinna ur "sin mans" liv så hon får ha honom ifred.

    TS kommer att behöva acceptera mannens barn och mamman till det barnet förresten av livet ihop med mannen.

    TS är förmodligen väldigt osäker på sin egen relation till mannen eftersom hon går igång så på att mamman och pappan till 5-åringen har kontakt med varandra om barnet.
  • Anonym (grunkan)
    Anonym (Meri) skrev 2020-09-17 06:46:33 följande:
    Ursäkta, jag är inte intresserad av att ingå i ert käbbel men om du ska gå emot det hon säger så blir det du säger inte mer rätt för att du fyller i med det som är dina tolkningar. Allt det där du säger finns inte, du vet imte om det är så. Ts slutade skriva vid tolvtiden igår och har inte sagt allt det där. Det där är dina tolkningar, precis som den du käbblar med har en annan tolkning. Ingen av er vet något om hur det ligger till.
    Allt utom sista raden, som är min tolkning, är antingen direkt skrivet av TS själv eller en konsekvens av det hon skriver.
Svar på tråden Hans ex förstår inte att hon ska hålla sig undan!