• riboflavin

    Killar som är för snälla

    Det fins inget som heter för snäll, däremot kallas ofta undflyende beteenden, oförmåga att ta beslut och ansvar för "snällhet" (d.v.s. partnern får bestämma allt). Är du inte sån så är snällhet och ett jämnt humör bara positivt.


    Vid god typografi ska horungar inte förekomma.
  • riboflavin
    Anonym (Främling) skrev 2020-09-16 18:11:29 följande:

    Det jag undrar är om tjejer tror att den snälla killen är försvarslös om du och killen skulle hamna i en obekväm situation? Att han varken vågar eller är kapabel att försvara dig mot t ex en annan kille.


    Jag tror att du kanske har lite väl höga tankar om vad man funderar på när man träffar någon ny ;) Om jag ska vara helt ärlig så tror jag en snäll, lugn och trygg kille har bättre förutsättningar att ta oss ur en obekväm situation än någon som börjar kaxa sig och ska slåss.
    Vid god typografi ska horungar inte förekomma.
  • riboflavin
    Anonym (Främling) skrev 2020-09-17 09:30:58 följande:

    Men om det inte funkar att försöka resonera med någon som uppenbarligen vill ha bråk, och han börjar tafsa på dig, tror du att den snälla killen bara står där utan att göra något?


    Självklart inte, jag förväntar mig stöd i min egen respons på en situation som uppstår mellan mig och en tredje part. Jag hade nog inte uppskattat om en eventuell dejt/pojkvän helt plötsligt utan förvarning slår tafsaren på käften. Man står heller inte kvar och tjafsar med någon som vill ha bråk, då är man ju lika konfliktkåt själv.
    Vid god typografi ska horungar inte förekomma.
Svar på tråden Killar som är för snälla