• Anonym (L)
    Wed 16 Sep 2020 12:21
    2286 visningar
    16 svar
    16
    2286

    Graviditet på naturlig väg med 1 äggledare?

    Du kan ju vara gravid bara att du inte har plussat än. Din mens är ju inte beräknad än och alla får inte ett pluss dagarna innan mens utan först efter att mensen skulle ha kommit.

    Jag tycker inte att du ska slösa pengar på fler tester nu. Vänta och se om mensen kommer. Blir mensen försenad så testar du igen och plussar du inte då heller så är du nog inte gravid.

    Jag blev gravid som nittonåring och det var planerat. Har inga sjukdomar eller något sådant, i alla fall inte vad jag vet om. Det tog fyra eller fem försök innan jag blev gravid (alltså fyra eller fem månader). Försökte att inte tänka så mycket på hela grejen med att bli gravid och det gick bra. Kände mig inte stressad eller så. Levde mitt liv precis som vanligt. Vi hade sex några gånger i veckan och jag använde mig inte av ägglossningstester.

    Plussade på bim+1. Hade ett symptom och det var att jag behövde kissa oftare än vanligt, men jag vet inte om det faktiskt var ett graviditetssymptom eller om jag kanske drack mer vätska bara. Tror inte att man brukar få symptom såpass tidigt.

    Min mens har alltid varit regelbunden och den har nog aldrig varit försenad så jag förstod samma dag som mensen inte kom att jag nog är gravid. Väntade dock en dag till för att se om jag skulle vakna upp med blod i trosorna, men det gjorde jag ej. Gick till apoteket och köpte deras graviditetstest och fick ett väldigt synligt positivt resultat. Visste knappt vad jag skulle tänka eller känna. Började gråta.

    För min del blev det dock abort, av olika anledningar.

  • Anonym (L)
    Wed 16 Sep 2020 12:22
    #2

    Plus*

Svar på tråden Graviditet på naturlig väg med 1 äggledare?