Inlägg från: Anonym (En tjej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (En tjej)

    VI är kära i varandra och han har flickvän. Vad ska jag göra?

    Hej! Det är såhär att jag och en kollega flörtar med varandra hela tiden. Vi snuddar vid varandra och dras till varandra HELA tiden. Vi smsar, kramas och har pussats nån gång (notera att vi båda är unga) 


    Folk på jobbet märker ju att vi är kära men tycker det är konstigt då han har en flickvän sedan 5 år tillbaka. Jag har försökt ställa ultimatum, jag har försökt hålla mig borta från honom, jag har försökt ställa ultimatum, försökt ignorera, vara proffsig på jobbet, vara vänner. Detta går ju inte. Han har flickvän.


    Han säger att han inte kan göra slut med sin tjej för att hon hotar med att ta livet av sig, men deras förhållande är så gott som dött.

     Vi har hållit på med detta i 8 månader nu och vi måste göra något åt detta... Jag vet att bollen är på hans sida men hur ska jag göra så att han bestämmer sig eller faktiskt tar tag i detta som han sagt att han ska göra i 8 månader?!

  • Svar på tråden VI är kära i varandra och han har flickvän. Vad ska jag göra?
  • Anonym (En tjej)
    Anonym (Suck) skrev 2020-09-18 09:56:01 följande:

    Ännu en naiv älskarinna som tror hon är speciell, okej here's the tea:


    Hon är säkert inte alls självmordsbenägen och deras förhållande är långt från dött. Han har bara byggt upp den bilden för dig för att du på något vis ska tro det du gör är okej, och på något plan tror han är en bra kille som det är "wää wää synd om". Fast nej.


     


    De har säkert ett bra tryggt förhållande han inte vill lämna - du är bara en liten sidepiece han smaskar på ibland, och eftersom det fungerat i 8 månader ser han ingen anledning till att förändra situationen. Du kan fortsätta som du gör, men var i alla fall medveten om att han inte bryr sig om dig och att du är en röv mot hans tjej. :)


    Det är väl han som är en röv mot hans tjej? Jag är singel och har inga förpliktelser. Jag är kär. Det är inte jag som felar här!
Svar på tråden VI är kära i varandra och han har flickvän. Vad ska jag göra?