• legomum

    VI är kära i varandra och han har flickvän. Vad ska jag göra?

    Anonym (En tjej) skrev 2020-09-17 18:29:18 följande:

    Hej! Det är såhär att jag och en kollega flörtar med varandra hela tiden. Vi snuddar vid varandra och dras till varandra HELA tiden. Vi smsar, kramas och har pussats nån gång (notera att vi båda är unga) 


    Folk på jobbet märker ju att vi är kära men tycker det är konstigt då han har en flickvän sedan 5 år tillbaka. Jag har försökt ställa ultimatum, jag har försökt hålla mig borta från honom, jag har försökt ställa ultimatum, försökt ignorera, vara proffsig på jobbet, vara vänner. Detta går ju inte. Han har flickvän.


    Han säger att han inte kan göra slut med sin tjej för att hon hotar med att ta livet av sig, men deras förhållande är så gott som dött.

     Vi har hållit på med detta i 8 månader nu och vi måste göra något åt detta... Jag vet att bollen är på hans sida men hur ska jag göra så att han bestämmer sig eller faktiskt tar tag i detta som han sagt att han ska göra i 8 månader?!


    Du är den klassiska älskarinnan som går och väntar på att han ska göra slut på det liv han lever idag för att starta ett nytt med dig.

    Han vill ha kakan kvar och äta samtidigt och du gör det möjligt. Hade han velat lämna henne hade han gjort det.
  • legomum
    Anonym (En tjej) skrev 2020-09-19 00:12:31 följande:
    Det är väl han som är en röv mot hans tjej? Jag är singel och har inga förpliktelser. Jag är kär. Det är inte jag som felar här!
    Nej du är inte den som gör fel, men vill du verkligen ha en pojke som inte kan stå rakryggad i ett förhållande?
    Han ljuger och bedrar nu.
    Du kan aldrig lita på att han inte gör samma mot dig. Om han ens lämnar henne för dig dvs.

    En man är ärlig och respekterar sin kvinna. Behandlar henne som att hon betyder allt. Varför vill du inte detta för dig?
Svar på tråden VI är kära i varandra och han har flickvän. Vad ska jag göra?