• Anonym (Anony­m)
    Sat 19 Sep 2020 15:14
    3398 visningar
    103 svar
    103
    3398

    Förlorad vänskap pga bröllop...

    Det är ju tyvärr så att vara brudtärna inte är en quid pro quo. Hon kanske hade lovat de andra sedan tidigare, eller att det är nån släkting eller nån annan orsak. Det betyder inte att hon inte ser dig som en god vän. Orsaken att hon inte svarade kan mycket väl bero på HUR du frågade, för om det låter som nåt i stil med den här tråden förstår jag att hon blev lite sur.

    Sedan det där med om en tioårig vänskap inte betyder mer, ja den frågan kan man faktiskt ställa till dig också vet du. Från andra hållet ser det ju ut som att du kastar bort er vänskap bara för att du inte får vara brudtärna.

  • Anonym (Anony­m)
    Sat 19 Sep 2020 15:27
    #7
    Anonym (Ledsen och besviken) skrev 2020-09-19 15:17:54 följande:
    Vi har alltid kunnat ha en öppen och rak kommunikation, så jag frågade rätt ut hur det kom sig att jag inte blev tillfrågad. Vilket tydligen var jättekänsligt för henne. Och jag vet att det inte var några släktingar eller så, utan det var några hon inte har känt särskilt länge. Jag tycker ju man väljer sin bästa vän man känt väldigt länge framför några man känt i ett år eller två. Nej jag kastar inte bort våran vänskap för detta, utan sättet hon besvarade mig och att hon minsann klarar sig fint utan mig. Då var jag ju inte så viktig för henne trots allt.
    Ok, fel av mig. Du kastar bort er vänskap för att hon svarade surt på en fråga som tydligen var känslig för er båda två. Jag tycker du gör rätt i så fall. Om en vänskap inte ens överlever för att man blir småsur på varandra så är man nog inte så nära vänner som man trodde.
  • Anonym (Anony­m)
    Sat 19 Sep 2020 16:32
    #39
    -1 +1
    Anonym (Ledsen och besviken) skrev 2020-09-19 16:03:21 följande:
    Jag kommer inte prata mer med henne. Jag tycker inte man säger att man klarar sig fint utan ens (nu fd) bästa vän.
    Och det uttalandet föregicks inte av något du själv sa...?
    Anonym (Ledsen och besviken) skrev 2020-09-19 16:16:28 följande:
    Ja för du hade inte tagit illa upp av ett sånt svar då eller??
    De flesta skulle nog ta lite illa upp om man inte fick vara tärna åt sin bästa vän men jag skulle iaf inte säga upp bekantskapen för den sakens skull, eller för att hon svarade lite surt. Det känns som om vi verkligen bara har ena halvan av konversationen här.
  • Anonym (Anony­m)
    Sat 19 Sep 2020 16:43
    #45
    -1 +1
    Anonym (Ledsen och besviken) skrev 2020-09-19 16:36:34 följande:
    Jag ställde en fråga. Vi har alltid kunnat ha öppen kommunikation. Hon har ifrågasatt vissa val jag gjort också ibland, helt öppet som jag förklarat, och i vissa fall bett om ursäkt för. Sedan har det varit bra. Men detta var extremt känsligt av någon anledning.
    Ja, det var känsligt för er båda tydligen. Sedan är det väl allmänt känt att främst tjejer kan bli väldigt konstiga runt bröllopstider.
Svar på tråden Förlorad vänskap pga bröllop...