• Sun 20 Sep 2020 08:06
    1183 visningar
    9 svar
    9
    1183

    Vi med stor viktökning vid graviditet

    Hej alla! Nu är jag inne i v 40 och bara väntar. Fick en smärre chock i veckan hos BM när det visade sig att jag ökat 28(!!) kilo :)

    Min Data: 174cm, startvikt 58 kilo, nu närmare 90 kilo med andra ord!

    Jag är så nyfiken på er andra som också gått upp myyycket i er graviditet, hur mådde ni av det? Rent kroppsligt men även i huvudet? Vad hände efter förlossningen?

    Jag undrar såklart VAD allt består av (och ja jag har läst vad en graviditet i sig väger men resten då?) jag kan ju omöjligen gått upp exakt allt i fett, men inte heller bara i vätska, eller?

    Har senaste kontrollerna haft lite protein i urinen, inget de är oroliga över, men har mått lite pyton. Mycket tryck i bröstet och huvudet. Ont i övre delen av magen. Ffa när jag ligger ned (Tryck/vätska som kommer upp? Mycket obehagligt)

    Kan tillägga att jag inte ser fet eller överviktig ut, jag är däremot stor haha. Som en amazon krigare!

  • Svar på tråden Vi med stor viktökning vid graviditet
  • Mon 21 Sep 2020 04:34
    #6

    Jag har ätit som vanligt men det har blivit så här ändå hehe. Har iofs ätit lite mer kolhydrater och druckit mer men inga stora skillnader.

    Jag åkte in till förlossningen pga oro och kasst mående. Bad om igångsättning men blev nekad. Har endast protein i urinen på morgnarna och det är då jag mår som sämst också. Ska till bm nu i veckan igen så vi får väl se men enligt dom är det för lite protein och om det inte flimrar framför ögonen allt för mycket är det lugnt.. blev förstås mkt orolig men efter jag blev hemskickad har de varit soffläge i princip.. :/

Svar på tråden Vi med stor viktökning vid graviditet