• Anonym (Andra kvinna­n.)
    Sun 20 Sep 2020 21:09
    712 visningar
    47 svar
    47
    712

    Vad brukar ni otrogna säga till den ni bedrar med?

    Jag har bara min kille, han är gift. Så han är väl den otrogne. Han säger saker som att han älskar mig lika mycket som sin fru, kanske mer men på ett annat sätt. Att han önskar att han kunde klona sig i två så att han kunde vara med mig också hela tiden. Att i en parallell verklighet så är det vi två på riktigt. Att han behöver mig lika mycket som sin fru men på ett annat sätt. Att han nog inte skulle vilja leva vare sig utan sin fru eller mig.

    Att han älskar mig så mycket att det gör ont, att han vid många tillfällen hellre skulle vilja vara med mig än där han är (När han är hos sina svärföräldrar eller någon släktgrej kommer det alltid ett sånt meddelande). Att jag är så underbar och att jag är en sån fin människa som kan älska en sån som honom. Att jag är så underbart snäll och kravlös att han kan vara sig själv med mig men alltid måste hålla masken annars. Han kan bara vara sig själv fullt ut med mig.

    Och jag sväljer det som en idiot. Jag kan hata honom, men om han står vid dörren alldeles flåsig i sin skjorta och kavaj efter att ha sprungit upp för alla lägenhetstrappor så smälter jag varje gång.

  • Anonym (Andra kvinna­n.)
    Sun 20 Sep 2020 21:32
    #14
    Anonym (Wott) skrev 2020-09-20 21:11:47 följande:
    Usch vad jag känner igen det! Min säger inte sånt här men känslor har börjat kännas tydligen och jag vill typ helst inte veta! Detta är första gången i mitt liv jag inte är någons förstahandsval och det är en mycket märklig jävla sits jag satt mig i. Jag tänker avsluta inom kort.
    Jag är ok på något konstigt vis med att vara andrahandsval. Hans fru är verkligen...ja helt perfekt. Är nästan så att jag inte känner mig som en förlorare med att vara andrahand efter henne. jag fattar att han aldrig kommer lämna henne, så allt jag kan hoppas på är ett par fina stunder och de få tillfällen han har tid med mer än 1h 15 min till 1h 45 min innan han måste vara i bilen på väg hem igen.
    Anonym (MA) skrev 2020-09-20 21:15:46 följande:
    Precis så säger jag också... speciellt det där med när han är på släktgrej....

    Du är ingen idiot alls....du är kär.

    Vad är det med släktgrej som får dig och honom att längta lite extra efter älskarinnan? Är lite nyfiken på det. Sitter du och fantiserar när svärfar berättar om sin golfrunda? Vad är det som lockar fram tanken just då?
  • Anonym (Andra kvinna­n.)
    Sun 20 Sep 2020 21:49
    #18
    Anonym (MA) skrev 2020-09-20 21:38:40 följande:
    Det är såååå trist på de där släktträffarna så då vandrar tankarna iväg och då spelar man ju på att jag vill vara hos dig istället..... och vi har ju fina stunder ihop och jag gillar ju dig också.... fast inte så mycket att jag skulle lämna min partner. Du verkar ju vara medveten om det...
    Vad är det som är så trist? Hade själv nog älskat att vara på sådant som ett par. Typ visa upp honom för mina föräldrar, kanske mina kusiner sådana saker. De har ju barn också som kanske leker med kusinbarn, syskonbarn eller så på sådant. Det verkar trevligt och som att du skulle vara upptagen, men ändå hinns det med ett sms till "mig"?

    Skrivs sms:et från toaletten?

    Jag får ofta sånt på julafton, och hans fru med barn åker bort ett par dagar antingen innan nyår eller precis efter. Så då får jag komma hem till honom, sova över osv. Annars träffas vi nästan bara hos mig.
  • Anonym (Andra kvinna­n.)
    Sun 20 Sep 2020 23:09
    #23
    Anonym (ssx) skrev 2020-09-20 22:03:26 följande:
    Vi har ju läst dina trådar...
    Ja. Då vet ni ju min situation.
  • Anonym (Andra kvinna­n.)
    Fri 25 Sep 2020 16:00
    #42
    smulpaj01 skrev 2020-09-21 08:51:32 följande:
    Är det du som brukar bli påsatt en snabbis i hallen innan han snabbt åker hem till sin fru?
    Anonym (jaha) skrev 2020-09-22 18:23:55 följande:
    Han har ett väldigt tidseffektivt sätt att bedyra sin "kärlek" för henne Drömmer

    Det har hänt. Men oftast har han mer tid än så, så han går inte efter att vi älskat i hallen. Vi har ofta sex två gånger när vi ses eftersom första gången tar väldigt lite tid.
  • Anonym (Andra kvinna­n.)
    Fri 25 Sep 2020 16:44
    #44
    Anonym (MA) skrev 2020-09-25 16:02:42 följande:
    Hur ofta sker detta?

    Är det alltid sex eller har ni träffar då ni gör annat ihop? Promenader, fikar, lagar mat ihop osv
    Vi ses lite mer sällan än vi brukade för hans fru kom på oss. Hon hade sett kontoutdrag osv. Så han fick han inte träffa mig mer för då skulle hon lämna honom så vi ses i smyg igen.

    Det är oftast sex med prat emellan. Men förr kunde vi träffas mer. Tex affärsresa så kunde jag åka med, eller om jag skall gå match så sa han att det var affärsresa så han kunde åka med och heja. Sen blev det några dagar ihop på hotell efter matchen till där den var. Jag äter oftast nyttigt, men älskar skräpmat ibland. Han får inte äta skräpmat för sin fru så vi äter ofta skräpmat ihop som han kommer med. McD eller kinamat osv. har alltid läsk hemma för hans skull, det får han inte ha hemma, men jag dricker inte läsk själv. 
  • Anonym (Andra kvinna­n.)
    Fri 25 Sep 2020 18:15
    #46
    Anonym (MA) skrev 2020-09-25 17:22:44 följande:
    Haha ni är ju som två busungar som har föräldrafritt!

    Hur länge har ni haft träffats? Och hur träffades ni?

    Det låter som en lång tid ihop....
    Ojdå, ja det är 8 år nu. På ett uteställe. Jag går nästan aldrig på nattklubb, men just vid det tillfället gjorde jag det. Han är inte min typ egentligen utseendemässigt, nu har han blivit det men inte då, men väldigt charmig och gullig. superrolig...han kan verkligen få mig att skratta. Trots att han är äldre än mig så är det lite som en gullig hundvalp... Så han charmade mig så jag föll pladask. 


Svar på tråden Vad brukar ni otrogna säga till den ni bedrar med?