Inlägg från: Anonym (Andreas) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Andreas)

    Vad tänka på vid stor åldersskillnad?

    Att hon förmodligen vill gifta sig och skaffa barn om bara några få år, alternativt vill ägna flera år till festande och kompisar och inte alls vill ha ett "vuxet" liv med hemmakvällar och söndagsmiddag hos dina föräldrar... Det kan i allra högsta grad vara såna olikheter som ganska snart blir ett problem i och med åldersskillnad. Och så spelar det ingen roll hur bra det än känns eller hur kär man än är. Såna olikheter skaver ändå.

    Hon är fortfarande kvar i sin ungdom och du mitt i vuxenlivet. Det är ett klart faktum som kan bli problem.

  • Anonym (Andreas)
    Anonym (Frågande) skrev 2020-09-21 11:15:12 följande:

    Hon håller på att studera och likaså jag, hon är inte säker på att hon vill ha barn och detta är helt ok för min del då jag inte heller är så lockad. På så vis passar vi in bra i varandras livssituation även om några år tänker jag


    Och den frågan kan ändras på ett kick när hon väl har en riktigt relation. Hon är bara 20 år, inte fullvuxen och färdigutvecklad än på många år. Barnfrågan kan bli ett problem på riktigt om ni skjuter den framför er och lite tar för givet att ni är överens. Var inte så naiv och tro att hon fixar abort om hon skulle bli gravid trots allt..
Svar på tråden Vad tänka på vid stor åldersskillnad?