Inlägg från: Anonym (gräsetärgrönare) |Visa alla inlägg
  • Anonym (gräsetärgrönare)

    Vad tänka på vid stor åldersskillnad?

    Anonym (Frågande) skrev 2020-09-20 23:56:05 följande:

    Tankar kring om hon tröttnar eller jag inte räcker till på lång sikt snurrar i huvudet, men allt det försvinner i hennes närvaro så är det. 


    Det är tecken på att du är intelligent, som många andra män så förstår du att detta inte kommer vara i evighet, då det är vanligt att kvinnor tröttnar och vill byta ut mannen. Det känns bra nu, och det är allt som räknas. Lev i nuet.
  • Anonym (gräsetärgrönare)
    Anonym (Frågande) skrev 2020-09-21 11:13:53 följande:
    Vi har mycket gemensamt och gör därför mycket tillsammans, naturen och kulturen är vi väldigt hängivna åt båda två. Vi fungerar bra i varandras sällskapskrets skulle jag säga, någonstans så klickar vi så bra på det mentala planet att det blir naturligt. Jag har inga barn sedan tidigare och hon är inte säker på att hon vill ha barn vilket jag är helt ok med då jag själv inte heller är helt säker på den fronten. Vi ser likadant på framtiden skulle jag säga, njuta av livet och ta saker som de kommer. Vi passar bra in i varandras livssituation.
    Jag träffade också en yngre tjej ett tag, där det kändes bra först. Sen började hon krångla.
    Hon ville inte ha barn. Efter att hon blockat mig och ghostat mig två gånger (utan anledning) så hörde hon av sig några månader senare. Då var hon gravid.
    Hon hade ändrat sig, sa hon. Efter ett tag hörde hon av sig igen och jag frågade hur det går med graviditeten. Då svarade hon att det inte blev nån bebis, hon var inte gravid. Hon hörde av sig några gånger till och ville ses.
    Förhoppningsvis så är din tjej inte likadan.
Svar på tråden Vad tänka på vid stor åldersskillnad?