Inlägg från: Anonym (Stå emot) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Stå emot)

    VIKTMINSKNING fram till jul, vi hjälps åt :)

    Jag är gärna med! Väger ca 67 och vill ner under 60 för att må som bäst! För min del så handlar det om att stå emot sötsuget eftersom jag redan tränar en hel del och äter bra i övrigt! Gick ner drygt 20 kg för två år sedan genom att utesluta kolhydrater i maten och godis, chips och kakor till vardags samt genom att träna. Framförallt löpning :) Har hållit vikten men de där sista kilona tog jag mig aldrig för så det känns som att det är dags för det nu! Dessutom känner jag att jag mer och mer undviker träning och oftare tar en kaka "bara för att". No more!!!

    Heja oss!!!

  • Anonym (Stå emot)
    Anonym (Otilia) skrev 2020-09-22 01:38:58 följande:

    Gud vad kul att läsa att du lyckadess bli av med 20 kilo, vi verkar ha liknande metoder så det kanske funkar för mig också...

    Hur lång tid tog det?

    Är så avunsjuk på alla som springer och gillar det, klarar max 200 meter, sedan är jag uttråkad och helt slut... Då funkar offroad-promenader bättre för mig. (går rakt in i en skog där man får gå över stockar, och rötter, ducka för grenar osv, det höjer pulsen och sedan får man uppleva massa fantastisk skog där ingen annan gått)


    Ja men sådana promenader är ju också bra! Jag har aldrig sprungit innan, bara vaknade en morgon och bestämde mig. Tänkte ut en runda i huvudet som jag skulle ta mig runt på ett eller annat sätt och med tiden orkade jag springa längre och längre, sprang varannan dag och tog låååånga promenader varannan. Jag är kanske lite gjord för löpning insåg jag där och då för efter 60 dagar sprang jag en halvmara... Mina 20 kg försvann aningens för fort faktiskt, 3 månader, och jag mådde nog inte jättebra under tiden. Gick på sommarledighet (är lärare) och folk kände inte igen mig när jag kom tillbaka. Jag misshandlade min kropp så gör inte som jag, var snäll mot dig själv! Nu efteråt är det såklart skönt, när kilona är borta och man håller vikten, många trodde ju jag skulle gå upp med en gång igen. Tänk långsiktigt så kommer det säkert funka för dig, gör man av med mer än man stoppar i sig så går man ner i vikt!!!
  • Anonym (Stå emot)

    Jag ligger kvar på mina kilon trots att jag bara käkat skit vilket får mig att tänka på vad det kunde stått på vågen om jag gjort bättre val!

    Ni är ju jätteduktiga på mat!!! Jag har ingen kunskap alls och kanske att min viktnedgång sist lämnat en släng av ätstörning kvar... Helst vill jag äta så lite som möjligt och träna så mycket som möjligt! Jag vet ju att det inte är bra, eller ens ok, så jag jobbar mycket med det. Äta på rätt tider och göra så bra val jag kan där och då. Det är barnens fredag- och lördagsrester jag har svårast med, godis och chips... Dessutom har jag kaka i frysen och ibland tänker jag att det kan ersätta middagen. Så jäkla korkad, måste verkligen bli seriös med det här nu! Tack för ert pepp och att ni visar och skriver vad ni äter!!! Ni är grymma, fortsätt kämpa!!!

  • Anonym (Stå emot)
    Fredde1981 skrev 2020-09-28 05:53:08 följande:

    Invägning igår kväll - 98,5kg

    Än så länge följer jag trenden med ca 1kg per vecka. Väntar på att det ska plana ut, har för mig att man ska räkna med ca 1-2kg per månad med den linjen vi följer.

    Testade att väga mig nu på morgonen också - 97,8kg. Skiljer 0,7kg bara över natten, visar på hur viktigt det är att väga sig under samma förutsättningar varje gång (om man mäter resultatet med vikt vill säga). Ikväll (om jag skulle väga mig) skulle vågen troligtvis landa närmare 98,5


    Är det bara jag som väger mig på morgonen av just den anledningen? Vill ha lägsta siffran...
  • Anonym (Stå emot)
    anemonen skrev 2020-09-28 07:25:43 följande:

    Helt ok dag igår, bättre än lördagen. Fick in en hyfsat lång promenad under dagen med lite väl stor portion på middagen.

    Invägning hamnade på 100,9 kg. Så exakt - 1kg första veckan. Är nöjd med mina prestationer! Men siktar nu på en ännu bättre vecka där jag har mer kontroll på maten.


    Kanon ju! Tror det är viktigt att känna sig nöjd istället för att alltid vilja mer och sällan vara tillfreds med sina prestationer!!!
  • Anonym (Stå emot)
    anemonen skrev 2020-09-28 07:53:50 följande:

    Hade också stora problem med mat och träning sist jag gick ner i vikt. Är en allt eller inget människa så antingen äter jag allt jag får tag på, eller så vill jag inte käka något alls och springa riktigt osunda mängder varje dag. Kämpar med att försöka hitta en balans just nu, men det går nog till sist. De första dagarna är ju dessutom bland de svåraste, men bara man tar sig förbi det så går allt. Och såklart är det ju okej att inte gå ner vissa veckor. Hejar och tror på dig!


    Jag har ju inte så mycket jag behöver gå ner så det känns jäkligt motigt! Dessutom äter och tränar jag redan bra så jag vet egentligen inte hur jag ska gå tillväga... Förutom att skita i de där godsakerna då men det genererar ju ina minuskilon direkt. Hmm...
  • Anonym (Stå emot)
    Fredde1981 skrev 2020-11-09 05:33:11 följande:

    Känns lite som att tråden dött ut, har ni gett upp?

    Invägning igår - 94,4kg, sakta men säkert på väg nedåt.

    Tror det är helt rimligt att komma ned under 90kg till jul.


    Jag läser och peppar av era fighter men hinner knappt tänka på vad jag gör eller äter pga livet just nu.

    Har inte gått upp i vikt men inte heller ner. Motionsträningen känns såååå tråkig just nu så jag fokuserar mest på styrka...
Svar på tråden VIKTMINSKNING fram till jul, vi hjälps åt :)