Inlägg från: Richard1986 |Visa alla inlägg
  • Richard1986

    Har alltid varit otrogen i varje förhållande

    Anonym (Maddis) skrev 2020-09-23 16:56:55 följande:

    I dom första förhållanden tog jag absolut inte åt mig när jag blev påkommen, kände att jag kunde hitta nya förhållanden och fortsätta att strula till det ibland.

    Men nu har jag gjort de igen! Jag var verkligen kär och älskade min pojkvän men han är lastbilschaufför så han är inte hemma på veckorna så mycket. Jag strulade med en kollega och min pojkvän kom hem tidigare än väntat. Blev kallad för både den ena och de andra. Dvs jävla slampa, äckel, svin mm. Sen vad han mig dra åt helvete. Denna gång ångrar jag mig verkligen och jag känner mig verkligen som ett stort äckligt svin. Så de behöver ni inte ens påpeka här mer att jag är. Orkar inte höra de heller.

    Jag vill ha tips på hur jag ska få honom tillbaka, jag behöver ha honom tillbaka ha känt mig så äcklig efter detta. Han skriver bara elaka saker när jag ber om förlåtelse.

    Hur ska jag få honom på fall igen?


    Det handlar om tillit. Det går inte att forcera fram. Du har svikit honom å det grövsta och han känner med all rätt att han inte längre kan lita på dig efter det. Och då försvann hans känslor också. Han kommer alltid ha bilderna på näthinnan av att komma på dig med någon annan. Det kan du aldrig snacka bort !

    Det första du ska göra är att sluta hänga efter honom och försöka be om förlåtelse. Jagande ex som är helt desperata av att få en tillbaka är det mest avtändande som finns ! Det enda du kan göra är att lämna honom i fred och ge honom tid. Visar det sig att han fortfarande har känslor för dig och vill ge dig en chans till så kommer han höra av sig. Men det är hans val isåfall och inget du kan forcera fram......om inte så måste du acceptera att det är kört mellan er och att du brände broarna med din otrohet. Men du har förhoppningsvis lärt dig en dyrköpt läxa till nästa förhållande..
Svar på tråden Har alltid varit otrogen i varje förhållande