• Anonym (M. G)
    Mon 28 Sep 2020 19:16
    4312 visningar
    112 svar
    +1
    112
    4312

    Har alltid varit otrogen i varje förhållande

    Anonym (Maddis) skrev 2020-09-23 16:56:55 följande:

    I dom första förhållanden tog jag absolut inte åt mig när jag blev påkommen, kände att jag kunde hitta nya förhållanden och fortsätta att strula till det ibland.

    Men nu har jag gjort de igen! Jag var verkligen kär och älskade min pojkvän men han är lastbilschaufför så han är inte hemma på veckorna så mycket. Jag strulade med en kollega och min pojkvän kom hem tidigare än väntat. Blev kallad för både den ena och de andra. Dvs jävla slampa, äckel, svin mm. Sen vad han mig dra åt helvete. Denna gång ångrar jag mig verkligen och jag känner mig verkligen som ett stort äckligt svin. Så de behöver ni inte ens påpeka här mer att jag är. Orkar inte höra de heller.

    Jag vill ha tips på hur jag ska få honom tillbaka, jag behöver ha honom tillbaka ha känt mig så äcklig efter detta. Han skriver bara elaka saker när jag ber om förlåtelse.

    Hur ska jag få honom på fall igen?


    Du kommer inte få honom på fall igen. Du har gjort det största sveket man kan göra mot sin partner att sen tro att du kommer få honom tillbaka efter det du gjorde mot honom kan du glömma. Det är bara att gå vidare i livet sen väljer du själv om du vill fortsätta i samma bana. Är nog enklare om du lever själv så kan du knulla runt hur du vill utan att såra någon partner.
Svar på tråden Har alltid varit otrogen i varje förhållande