• Thu 24 Sep 2020 17:06
    4326 visningar
    112 svar
    -2
    112
    4326

    Har alltid varit otrogen i varje förhållande

    Bry dig inte om de elaka och moraliserande inläggen här, de skrivs av människor som vill lyfta sig själva, inte dig.

    Du har fått världens chans att utvecklas som människa, att bli friare från ditt bekräftelsebehov och bli en mer mogen och självständig person. Troligen behöver du hjälp med det. 

    När du har byggt dig igen så kanske en dag han vill ha dig tillbaka. Men då kanske du inte vill ha honom tillbaka. Livet går vidare ändå, jag lovar dig.

  • Thu 24 Sep 2020 17:18
    #37
    mari123 skrev 2020-09-24 17:10:11 följande:
    And they lived happely ever after......
    Jag förstår inte vad du menar. 
  • Thu 24 Sep 2020 17:38
    #40
    Anonym (jaha) skrev 2020-09-24 17:20:21 följande:
    Ännu en narcissist som tycker det är helt ok behandla andra lite som man vill bara det leder till någon slags nytta för en själv.

    Ja livet går vidare för alla, skillnaden är att vissa lämnar en stort jävla spår av missöde och trasiga människor bakom sig medan andra lämnar goda minnen och vänskap bakom sig.
    Jag tror att du missförstår mitt inlägg. Hon måste definitivt ändra på sig. Och då har hon allt att vinna, menar jag.
  • Fri 25 Sep 2020 11:40
    #44
    molly50 skrev 2020-09-24 17:45:35 följande:
    På vilket sätt är det moraliserande och elakt att tycka att TS behöver söka hjälp?
    Hon har ju uppenbarligen problem när hon varit otrogen i alla förhållanden hon har haft.
    Det var inte dig jag syftade på.
  • Mon 28 Sep 2020 13:08
    #48
    molly50 skrev 2020-09-25 13:41:27 följande:
    Jag vet inte vem du syftade på eftersom jag inte har kunnat se något moraliserande här i tråden.
    Därav min fråga.
    Det jag har kunnat se är att de flesta har gett TS rådet att söka hjälp. Precis som du.
    Då moraliserar alltså även du?
    Att råda henne att ta hand om sig själv och försöka komma till klarhet över vad som driver henne att göra dåliga saker är inte att moralisera. 

    Det jag reagerade emot var svordomar, fördömanden och moraliserande som inte hjälper en människa som uppenbarligen ber om hjälp här. Några exempel som jag reagerade på:

    "Varför skulle någon vilja hjälpa dig skada den stackars killen mer än vad du redan gjort?

     


    Vad du behöver är inte tips på hur du bättre ska kunna manipulera människor mer än du redan gör


    Nehe du, du ska låta han vara och låta honom hitta en person som förtjänar honom och älskar honom på riktigt. För det gör du absolut inte.


    Hur jävla svårt ska det vara att göra slut med någon innan man gör ett val som kan totalt förstöra en människa för resten av sitt liv? Fyfan säger jag ba


    Du ska lära dig av det här, väx upp, get over it, och hitta någon som du kan behandla med respekt.


    Om man älskar någon så bryr man sig om denne, då är man inte otrogen.


    Fast grejen är den att det man säger inte är värt ett skit så länge man inte gör som man sagt. Och eftersom du själv skriver att du varit otrogen i alla dina förhållanden så är det ju uppenbart att dina löften om att inte göra om det inte är värt någonting och du kommer garanterat bara göra om det.


    du har uppenbara problem med både din moral och ditt agerande och det kommer inte lösas av att du lovar dig själv saker du sen inte kommer hålla.


    Låt honom vara. Du bryr dig ju uppenbarligen inte om honom ändå. 


    På vilket sätt menar du att såra och förnedra en person är förenligt med kärlek?


    Om du dömde dig själv lite hårdare istället för att snacka bort det för dig själv med fjantiga ursäkter o


    Du kan ju inte älska honom om du behandlar honom som du har gjort."

  • Mon 28 Sep 2020 15:30
    #51
    Anonym (jaha) skrev 2020-09-28 13:22:24 följande:
    Jaha, så du menar att man då ska helt strunta i vad det hon ber om kommer få för konsekvenser för honom och bara utgå ifrån vad som är bäst för henne och givetvis hjälpa henne, dvs dra på sig skygglappar, och bara se på det enögt och sen hävda att man är "empatisk" för att man skiter i vilka konsekvenser det får för honom?

    Kan du själv förklara varför man öht skulle vilja hjälpa någon att plåga en annan människa enbart för att personen ber om det?

    Resonerar du så i andra sammanhang oxå? Om någon ber dig hämta ett järnrör för att kunna smacka till någon en gång till så gör du givetvis det utan att fundera över om det kommer göra ont på den andra? Och om någon annan kanske tycker att det inte är så lämpligt att hjälpa personen göra nåt sånt så är de givetvis jättetaskiga, dömande och moraliserande?

    Eller är det kanske så att man borde döma och moralisera över saker som går ut på att orsaka andra lidande och det är snarare du som då helt saknar moral om du öht överväger att hjälpa någon utsätta en annan person för lidande?

    Hon vill hitta tillbaka till sin kille. Bästa sättet menar jag är att hon förändrar sig själv. 

    Det är onödigt att fördöma och moralisera. Det gör hon själv: "Denna gång ångrar jag mig verkligen och jag känner mig verkligen som ett stort äckligt svin. Så de behöver ni inte ens påpeka här mer att jag är."

  • Mon 28 Sep 2020 16:08
    #57
    Anonym (Maddis) skrev 2020-09-28 15:59:58 följande:
    Jag ångrar mig ju denna gång. I alla andra förhållanden som jag har varit otrogen i så har jag aldrig känt mig som ett äckligt svin. Men i detta förhållandet känner jag mig verkligen som ett äckligt svin
    Du har burit dig illa åt, men är ingen dålig människa. I så fall skulle du inte ha ställt frågan här. Det är uppenbart att du vill förändras. Om du menar allvar med det så söker du hjälp och jobbar med att inte upprepa dina misstag. 
  • Tue 29 Sep 2020 08:25
    #64
    EnAnonumius skrev 2020-09-28 17:09:27 följande:
    "Sin kille? Det är inte hennes kille. Har du missat att killen gjorde SLUT med TS? Med tanke på att TS (fd) kille kallade henne för "svin, slampa äckel mm och efteråt bad henne "dra åt helvete" så kan man lugnt tolka det som att killen gjort slut.

    Ja att hon skall förändra sig själv är ju du knappast "unikt av dig att att tipsa om i denna tråden, det har ju en överväldigande majoritet gjort som skrivit i denna tråden.

    Det som gör dig "unik" är att du väljer att ignorera killen som TS bedrog på ett av de värsta sätten man kan bedra människor på, när du framför tipsen. 
    Det är väldigt märkligt att du anser att TS killes känslor, killen som blev bedragen, är så lite värd. 

    Självklart skall hon förändra sitt beteende, för att bli en vettigare människa. Dock så SKALL hon inse att killen som hon "verkligen älskar", och valde att vara otrogen emot, kan ha stängt dörren helt och aldrig vill ha henne tillbaka.
    Att jag inte nämner hennes kille - ursäkta, fd kille - beror på att han inte har startat den här tråden, det har hon gjort. Tråden handlar om henne. Hon inser att hon har förstört något fint och undrar hur hon ska gå vidare. Att då tala om för henne att hon har förstört något fint är inte konstruktivt.
  • Wed 30 Sep 2020 08:45
    #73
    EnAnonumius skrev 2020-09-29 12:58:24 följande:

    Helt FEL. Hon undra inte alls hur hon skall gå vidare.

    Hon skriver i klartext detta, citera de sista två styckarna TS' trådstart med citatbox.(slut citat)

    Så du kommer med ett falskt påstående här om att TS "undra hur hon skall gå vidare".

    Hon vill ha tips på hur hon får tillbaka honom. Så det är inte alls konstigt att folk säger till henne att hon kan glömma att få tillbaka honom när hon varit otrogen emot honom. Och majoriteten som svara i tråden kommer att sätta sig in i TS f.d kille och han sits i detta tråkiga.

    Så jo TS EX är högst relevant att ta upp/med då det handlar ju om honom precis lika mycket som TS.


    Vi säger i grunden samma sak, att hon måste ta tag i sig själv och vilja förändras innan hon kan ens tänka på att få någon "på fall".
Svar på tråden Har alltid varit otrogen i varje förhållande