• Anonym (Elin)
    Sun 18 Oct 2020 20:47
    4323 visningar
    112 svar
    +1
    112
    4323

    Har alltid varit otrogen i varje förhållande

    Anonym (Maddis) skrev 2020-09-24 10:03:28 följande:
    Jag ska försöka göra allt för att gå tillbaka honom. Alla förtjänar en andra chans

    Jag kanske är för dömande nu, men har du någonsin själv upplevt otrohet? Har du någon aning om hur förnedrande, nedtryckande av ens självkänsla och person, och vidrigt det faktiskt är att göra så mot sin partner man säger sig älska och vara ens närmsta person? Ändå verkar du inte riktigt förstå när du så simpelt skriver "alla förtjänar en andra chans". Är du seriös? Du verkar inte ha en aning om hur otrohet faktiskt påverkar en människa. Och vad avgör du ifall du förtjänar det? Det är hans val. Du kanske har krossat honom helt?


      Tror inte man kan sluta med sådant förän man väl faktiskt får uppleva den smärtan själv. Och tilliten är bruten. Tror inte du hade haft detta dåliga samvete om han inte hade upptäckt dig? Då hade du antagligen gjort detta om och om för spänningens skull. Sorry men med sådan mentalitet förtjänar du inte att vara med honom, eller i en relation. 

  • Anonym (Elin)
    Sun 25 Oct 2020 23:15

    Detta känns som en trolltråd faktiskt, och tur är väl kanske det. Har svårt att tro att någon kan vara såhär och samtidigt inte ha någon som helst självinsikt.

Svar på tråden Har alltid varit otrogen i varje förhållande