• Anonym (Ts)
    Sat 26 Sep 2020 15:07
    53 visningar
    0 svar
    0
    53

    Ni som har en rottweiler/har haft en rottweiler, se hit!

    Nu är jag intresserad av att höra från er som har haft/har en rottweiler - helst ni som har haft/har en hane, men även ni som har haft/har en hona får kommentera. Ni som inte har ägt en rottweiler är jag inte intresserad av att läsa.

    Jag skulle vilja veta hur ni uppfattar att det är att äga en rottweiler? Har ni kastrerat er hane? Hur fungerar er hane med andra hanhundar? Har det varit SVÅRT att uppfostra hunden eller har det varit enkelt bara man vet hur man ska göra? Hur mycket tid per dag lägger ni på fysisk aktivering samt mentalträning? Vad brukar ni göra för aktiviteter? Hur mycket tid har ni lagt på socialisering?

    Hur är hunden mot er? Är den kärleksfull och vill vara nära? Skyddar den er och vaktar, trots att ni inte har försökt lära den att göra det? Vikt och mankhöjd på er hund? Vad brukar ni få för reaktioner av omgivningen?

    Inräknat allting som försäkring, foder osv, ungefär hur mycket lägger ni i månaden på hunden?

    Och återigen - tycker ni att det har varit svårt att uppfostra och ta hand om en rottweiler så att den blir en välfungerande hund, eller är det enkelt om man vet hur man ska göra eller är det svårt även fast man vet hur man ska gå tillväga?

    Tack på förhand!

Svar på tråden Ni som har en rottweiler/har haft en rottweiler, se hit!