• mari123

    Jätteont i kollapsade tänder

    Anonym (syrran) skrev 2020-10-03 19:31:12 följande:

    Jag tycker jättesynd om min lillebror som har jätteont i sina kollapsade tänder. Två tänder längst in i käken. Han var till tandakuten tidigare idag och de sa att tänderna behöver opereras bort men de gjorde inte det. Han måste beställa tid hos vanliga tandvården. Han fick recept på smärtstillande och antibiotika.

    Just nu är han i duschen för det lindrar lite att sköja med kallt vatten. Det var ok på alvedon innan han åt, men när han åt kom det tillbaka. Kan det ha varit därför, mat som fastnade eller för att det var starkt? Vi åt tacos.

    Enligt de smärtstillande han fick får han inte ta de samtidigt med andra smärtstillande, så hur snart kan han ta dem om han tog alvedon för ca 2 timmar sedan?

    Vet ni något annat som kan lindra? 

    Han har haft problem med de här tänderna förr, att han får ont som går över på en-två dagar och sedan inte ont igen på länge. Jag tror att sist han hade ont var för ungefär ett år sedan.

    Han har inte tagit itu med det förut just för att det har varit tillfälliga smärtor som gått över. Nu slipper ni fråga det.


    "Lindrar att skölja med kallt vatten"? Okej......ja alla är vi olika!
Svar på tråden Jätteont i kollapsade tänder