• Anonym (Sonja­)
    Sun 11 Oct 2020 23:41
    4122 visningar
    72 svar
    72
    4122

    tjejer tråkiga i sängen

    Jag är sådan tyvärr..

    Älskar sex men vågar inte leva ut. Känner mig tyvärr väldigt hämmad och vet inte hur jag bryter den vanan. Vet inte hur det blev så men aldrig känt att jag riktigt fått ta den platsen heller.

    Är också rädd att om jag kör på och verkligen ger mig hän att killen då tror att jag är med på mer avancerade saker typ som analsex och dylikt som jag absolut inte gillar, att jag ger en falsk föreställning om att min kåthet innebär mer.

    Hjärnspöken....

  • Anonym (Sonja­)
    Mon 12 Oct 2020 20:11
    #26
    Anonym (Egen erfarenhet) skrev 2020-10-12 07:57:44 följande:

    Sonja, du ska inte vara rädd för att killen vill ha analsex, det är bland det tråkigaste sexet man kan ha. Skitigt, luktar illa, inte lika skönt för kuken som en tajt fitta med muskler i... en anal är bara en tarm... för visso innre och yttre ringmuskelatur, men det kan inte mäta sig med en vagina.

    Min fru har många gånger velat prova analsex, men bangat så for hon fått ollonet lite pressat mot analen, själv har jag haft analsex med flera killar och tjejer och det är inget jag längtar efter, jag har mycket hellre vaginalt sex med min fru, men vill hon prova så ställer jag upp, men det tror jag att jag gör oavsett vad någon kan tänkas föreslå i sängen.


    Jag är nog mest rädd att göra någon besviken. Känner prestationsångest över sex. Vad händer om jag bara tar för mig och är jättepå och han bara tror att det är grönt ljus att balla ur? Och blir jättesur på mig när han inser att så inte är fallet?
Svar på tråden tjejer tråkiga i sängen