• Tue 13 Oct 2020 01:03
    4119 visningar
    72 svar
    72
    4119

    tjejer tråkiga i sängen

    Tycker att man generellt får det man ger. Ju mer passionerad och engagerad jag är, desto mer blir han och vise versa. Skulle aldrig ha sex med någon som inte vill ge mig samma njutning som jag vill ge honom. Då hade jag ABSOLUT klivit av och tackat för kaffet omedelbart. Om ?alla? tjejer du ligger med beter sig som döda fiskar så kan jag tro att du har börjat i förväg förvänta dig det redan från starten, då blir det ju platt fall redan då. Våga kräva mer och visa henne att du är tacksam över att hon ger dig privilegiet att utforska hennes nakna kropp. Det är du som sätter standarden för ditt sexliv, låt ingen annan göra det åt dig.


  • Wed 14 Oct 2020 11:57
    #50
    Anonym (hanen) skrev 2020-10-14 07:07:36 följande:

    beror på säger jag. Beror på individen i relationen och på hur relationen artar sig. Pratar vi nykära eller pratar vi längre relationer med eller utan barn med i bilden osv osv. Visst, du kan ju välja att skilja dig/separera och eller hitta sex vid sidan om...men tror det är väldigt ovanligt att man lämnar för att sexet inte blir som man sjläv vill eller försöker få till. Blir ju så mkt annat man väger in i det hela vet du. Men pratar vi kortare flirtar så visst, då kan man ju tacka för kaffet när man insett att det inte blir så hett som man trodde eller hoppades på. Sen tror jag inte att någon förväntar sig en död fisk...tror snarare att man hoppas det nappar och lickar ist och försöker med alla trix för att få fart på det...efter en stund märkar man ju dock att det inte blir någon vidare respons och då skulle man ju kunna dra sig ur och tacka för kaffet :)


    Jo absolut. Men TS skriver att citat-alla tjejer är, så då tänker jag att TS inte har en fast partner som han refererar till. Jo, jag tror absolut att man på ett plan förväntar sig samma sak om han ständigt och jämt utsätts för samma sak som TS gör, men hoppas på att slippa. Men kul att du tänker annorlunda!
Svar på tråden tjejer tråkiga i sängen