Inlägg från: Anonym (ManIjkpg) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ManIjkpg)

    tjejer tråkiga i sängen

    Tråkig är ju ett individuellt anseende. Med mina mått mätt är de flest kvinnor, med några få undantag,  jag varit med (ett 20-tal) tråkiga i sängen. 

    Det är sällan de vill prova några nya saker och även om jag inte kräver att man hänger i lampkronorna varje gång man har sex så hade ett sexuellt intresse varit himmelriket iaf. 

    Det handlar om initiativ och att sex finns med i medvetandet i vardagen och det förefaller vara en bristvara hos de flesta kvinnor jag haft en relation med. Det är som de har en knapp som antingen är av eller på. Antingen finns inte sex alls i tankarna eller så har de bestämt sig för att ikväll skall vi ha sex för det var ju väldigt länge sedan. 

    Jag anser mig vara en modern och jämställd man som vill och försöker dela på ansvaret i hushållet men har vid fler gånger än jag kan räkna med mötts av kortet att "hur förväntar du dig att jag skall vilja ha sex efter det diskberget". 

    Min åsikt är att man trots vardagens bestyr måste anstränga sig lite när det kommer att känna lust också. I alla fall om man vill ha ett välfungerande sexliv. Men kvinnorna jag varit med har varit snabba med att skylla sin bristande nyfikenhet på sex på, om inte mig så iaf vardagen. 

    Nu har jag sällan haft ett dåligt sexliv med de kvinnor jag levt med men slentrianmässigt har det iaf snabbt blivit. Alltid samma tid, plats och tillvägagångssätt. Regelbundenheten har varierat. 

    Min erfarenhet är att kvinnor gömmer sig bakom sina jämställdhetsfrågor för att dölja sitt bristande intresse av ett varierat och spännande sexliv. Det kan ju vara så enkelt att vi helt enkelt är olika. Att kvinnor helt enkelt, antingen av genetiska eller sociala själ, inte är så intresserade av att utveckla sitt sexliv. Jag lutar åt att det är så. De jag haft en relation med har sagt sig vara nöjda som det är. De väver inte in erotik och sex i sin vardag utan ser det som en separat del, en dörr de öppnar ibland för att vädra. 

    Själv ser jag det inte så. Jag kan se en sexuell potential i vardagliga göromål och har en livlig sexuell fantasi. I alla mina relationer har jag fört en diskussion om hur kvinnan ser på sexuella fantasier och i anmärkningsvärt många fall har hon sagt att hon inte fantiserar om sex. Sex är något man har, inte fantiserar om. Och precis det är i mitt fall ofta nyckeln till problemet. Det är i den punkten skillnaden har varit som störst. 

Svar på tråden tjejer tråkiga i sängen