• Anonym (sådär­)
  Mån 12 okt 2020 19:01
  3744 visningar
  435 svar
  +1
  Inlägg från Anonym (sådär) Visa alla inlägg
  435
  3744

  Fruns älskare

  Anonym (Stina) skrev 2020-10-12 18:46:41 följande:
  Kan garantera dig att så patetisk att jag skulle springa med skvaller för att döva mins egna tillkortakommanden kommer jag aldrig att bli. Har knappast med brist på självkänsla eller brist på ryggrad att göra när man låter andra leva sina liv och tar ansvar för sitt liv och sin egen relation i första hand.

  Det var min flickvän som trampade på mig, ingen annan och det har vi sedan länge talat ut om och lagt bakom oss. På vilket sätt skull jag mått bättre av att springa som någon jävla skvallerkärring tror du.
  Jag tror dig, för du verkar tycka att det är bättre att stoppa huvudet i sanden och fortsätta förd bakom ljuset än att fronta verkligheten som den är. Det om är något är ju verkligen akut brist på ryggrad och svagt. Som jag skrev tidigare, Vuxna människor förväntas kunna hantera verkligheten även när den gör ont, inte fly ifrån den och hellre stoppa huvudet i sanden. Det är oerhört omoget.

  Japp, hon trampade på dig och du valde att vara kvar. Det i sig är inget konstigt. Det som däremot är konstigt är ditt propagerande för att andra i samma situation inte ska få samma chanser du fick att göra ett val. Varför tycker inte du att även andra ska få chansen att välja själva?
 • Anonym (sådär­)
  Mån 12 okt 2020 19:32
  #36
  +2
  Anonym (Stina) skrev 2020-10-12 19:14:46 följande:
  Jag fick mitt val av att hon talade om vad som hänt inte för att det kom någon skvallerkärring med behov av att få mig att må skit i tron om att det skulle få henne att må mindre dålig. Kan garantera att en skvallerkärring bara hade förstört möjligheterna till att läka och gå vidare så jag är oerhört tacksam för att det inte kom någon skvallerkärring som försökte intala sig själv att hon gjorde mig någon god gärning utan att vi fick chansen reda ut och läka på vårt sätt utan några utomstående som skulle lägga sig i.

  Tror nog du också om du tänker till och läser inläggen ser ett samband mellan utomstående som haft ett behov att skvallra och relationer som inte gått att rädda kontra relationer där man gått vidare med varandra och att det nästan uteslutande är i relationer där inte en skvallerkärring gjort det hela mer infekterat än vad det behöver vara.
  Ja du fick din information från henne, men oavsett vem det kom från så fick du ett val vilket du inte hade fått om ingen sagt något. Alla får ju inte informationen från sin partner. Är det då bättre att de fortsätter bli lurade än att de får informationen av någon annan?

  Att förhållanden där partnern inte själv erkänner sin otrohet inte överlever har inte ett dugg med "skvallerkärringarna" att göra. Att det inte överlever beror till 100% på att den som varit otrogen då varit för feg för att själv erkänna sin otrohet och få människor vill förlåta en fegis som inte kan stå för sina handlingar för det säger att personen inte haft för avsikt att sluta och att personen inte ångrar ett skit.

  Men då hamnar vi återigen i frågan, är det då bättre att personen fortsätter bli lurad än att personen får reda på det av någon annan?
 • Anonym (sådär­)
  Mån 12 okt 2020 19:33
  #37
  Anonym (Stina) skrev 2020-10-12 19:17:27 följande:
  Jo det är det när skvallret har som primärt syfte att såra och förstöra.
  Och hur fan vet du det?
 • Anonym (sådär­)
  Mån 12 okt 2020 19:34
  #38
  +2
  Anonym (Stina) skrev 2020-10-12 19:23:38 följande:
  Kan inte läsa tankar men är rätt duktig på att förstå vad som driver folk till att göra som dom gör. Speciellt i situationer där de flesta blir mer reagerande än aggerande.
  Jag tycker snarare att du är duktig på att förstå vad som driver DIG men totalt värdelös på att förstå att andra kanske inte tänker som du.
 • Anonym (sådär­)
  Mån 12 okt 2020 20:17
  #41
  +3
  Anonym (Stina) skrev 2020-10-12 19:49:23 följande:
  Om valet är att vara ovetande eller få livet förstört av en skvallerkärring så är lyckligt ovetande i alla fall mitt val men jag har extremt svårt att tro att det är speciellt många som är otrogna som är så extremt skickliga på att dölja det att man inte som partner redan innerst inne vet men väljer att blunda för signalerna. Redan där har man i de flesta fall redan gjort valet att man vill vara lyckligt ovetande. I mitt fall kände jag direkt att något hade hänt och satte mig ner med min flickvän och frågade vad som var fel och om hon hittat någon annan. Hon svarade först att det inte var något men dagen efter kom hon och talade ut om att hon känt sig ensam och haft ett behov av att känna sig bekräftad och träffat en annan tjej två gånger men att det var för att känna sig bekräftad och värd att älska inte för att hon ville ha någon annan.

  Får väl tyvärr erkänna att jag då haft en period där jag var extremt självcentrerad och allt kretsade runt mig och min träning, inte en ursäkt men en förklaring till att det blev som det blev och det är nu över tio år sedan och vi blir nog bara lyckligare och kärare för varje dag. Är faktiskt rätt härligt att efter 13 år tillsammans vakna på morgonen och fortfarande känna pirret. Så i mitt liv finns det inget som hälst utrymme för skvallerkärringar.
  Väldigt få tänker som du gör. De allra föredrar hellre att få veta det av vem som helst än att gå ovetandes. Givevis skulle all hellre vilja hra det av sin partner men det sker tyvärr väldigt sällan.

  Du hade ren jävla röta att din tjej erkände för de allra flesta nekar in i det sista. Dessutom är det långt ifrån alla som ens misstänker något, Otroheten kan ha pågått i 10 år innan du fattar misstankar. Och om de då funnits folk som vetat och sagt det så hade du sluppit bli lurad i 10 år. 

  Om det inte varit för att din tjej själv berättat så hade du vaknat upp på morgonen efter 13 år tillsammans bredvid en tjej som senast igår vart ordentligt påsatt av någon annan och kysst dig med samma mun som hon haft runt någon annans kuk. Du hade levt i 13 år med någon som varje dag såg dig i ögonen och tänkte på sin älskare och deras senaste knull. Du hade levt med någon som utan problem såg dig i ögonen och ljög dig rakt i ansiktet utan att röra en min.
  Om det är vad du kallar för "lyckligt" ovetandes så får det stå för dig. Jag tror att de flesta inte skulle kalla det för "lycka". De flesta skulle nog kalla det slöseri med tid och djup förnedring.

  Och allt detta kan en sk "skvallerkärring" lätt stätta stopp för med ett telfonsamtal och ge dig en sportlig chans att själv få välja.
 • Anonym (sådär­)
  Tis 13 okt 2020 01:15
  #48
  Anonym (Stina) skrev 2020-10-12 20:30:36 följande:
  Du tror nog att människor är dummare än vad dom är. Väldigt få som valt att leva med en som är otrogen har gjort det utan att att ha känt det på sig. Många väljer att blunda för att det är enklare än att titta sin partner djupt i ögonen och fråga hur det ligger till. Ingen av de personer jag känner har fått en otrohetsaffär avslöjad som dom innerst inne inte redan visste om. Var på samma sätt när jag klev ut ur garderoben för 30 år sedan, alla visste redan om det men ingen vågade fråga hur det låg till. Min erfarenhet är att ett erkännande om otrohet otroligt sällan kommer som någon överraskning så det är många som väljer att blunda. Jag gjorde det inte utan jag tog det svåra samtalet och det tog några timmar sedan valde hon att tala sanning och vi tog det vidare därifrån att få det genom en skvallerkärring istället för att litat på min magkänslan och ta det svåra samtalet hade gjort att jag förmodligen missat en massa underbara år med min älskade flickvän så sluta transa om att folk vill veta för de allra flesta vet redan men väljer att blunda.
  Ja och det är väl då ännu en anledning till varför man ska berätta sanningen för personer så de kan få sina misstankan bekräftade och slippa gå omkring och blunda?

  Du ville ju bevisligen inte fortsätta blunda och konfronterade henne. Men andra ska såklar fortsätta blunda tills den som är otrogen kanske möjligen får för sig att berätta sanningen, och gör personen inte det så går det alldeles utmärkt det med... fortsätt blunda bara.

   
 • Anonym (sådär­)
  Tis 13 okt 2020 01:24
  #49
  Anonym (Stina) skrev 2020-10-12 21:13:02 följande:
  Är man så dålig på att välja parter att man inte känner när något är fel får man skylla sig själv om man blir bedragen under en längre tid utan att märka det.

  Skulle nog tycka att det vore hysteriskt kul om jag fick reda på att min flickvän har en älskare och att hon haft oralsex med honom. Hon är lesbisk och hade sex med en kille för sista gången när hon var 13. Det är jag som är bisexuell inte hon.
  Haha, får skylla sig själv... du både tänker oc argumenterar som en som själv varit otrogen. Om du tycker man får skylla sig själv om man blir bedragen så är det kanske inte så förvånande att du stannade. Allt var ju ditt fel och din tjej gjorde dig bara en tjänst som stannade kvar med dig efter att hom bedragit dig,... hur var det där med självkänsla?
 • Anonym (sådär­)
  Tis 13 okt 2020 01:25
  #50
  Anonym (Stina) skrev 2020-10-12 20:56:24 följande:
  Inte min grej att blunda för min magkänsla. Känns något fel så tar jag tag i det.
  Vadå fel? Enligt dig så har ju inte din tjej gjort något fel, man får ju skylla sig själv enligt dig?
 • Anonym (sådär­)
  Tis 13 okt 2020 10:45
  #77
  +3
  Anonym (Stina) skrev 2020-10-13 10:25:14 följande:
  Lilla Molly, jag vet att du råkat ut för en otrohetsaffär och att det är det största trauma du råkat ut för i livet, vi har haft denna diskussion vid upprepade tillfällen tidigare så du vet också att jag inte ser otrohet som ett så stort trauma som du gör. Du vet som sagt också hur jag ser på skvallerkärringar så det är minst sagt onödigt att vi skall ta detta i hundra varv till ännu en gång för vi kommer aldrig under några omständigheter att förstå oss på varandra och hur vi tänker och känner.
  Jo, det verkar vara ett ganska genomgående tema det där. Du förstår dig inte på någon och ingen förstår dig.Drömmer
 • Anonym (sådär­)
  Tis 13 okt 2020 10:59
  #79
  +2
  Anonym (Nja) skrev 2020-10-13 10:39:13 följande:
  Det är inte nödvändigtvis att ge igen du gör genom att kontakta en ovetande partner, det är att skicka smärtan vidare. Genom att berätta utsätter du eventuellt en tidigare ovetande partner för något den kanske inte alls hade behövt eller velat gå igenom. Alla vill inte det, och den som inget vet, vet inte. Den lever inte i ett helvete. Så ja, hämnden är värre eftersom den handlar enbart om att sprida smärta. Otrohet har ytterst sällan som syfte att orsaka smärta, snarare att försöka lindra egen sådan om jag har förstått otrogna rätt. Det är en enorm skillnad på att fatta idiotiska beslut för sin egen skull som på ett hemskt sätt kan drabba en annan, och på att fatta idiotiska beslut med enda syfte att skada någon annan.
  Fast det resonemanget utgår ju helt och hållet från att personen som blir kontaktad inte vill veta. Om personen vill veta (vilket de allra flesta gör) så gör du ju personen en tjänst genom att berätta sanningen.

  Du skriver "alla vill inte vet" och det stämmer säkert för några få undantag, men inte för den stora majoriteten. Så ditt resonemang håller inte i majoriteten av fallen. I majoriteten av fallen vill folk hellre veta även om det gör ont och ställer allt upp och ner. Och då kan man inte påstå att man "skadar" personen genom berätta sanningen för då gör du bara vad personen velat att du skulle göra. Däremot "skadar" du personen genom att inte berätta eftersom det går rakt mot vad personen vill
Svar på tråden Fruns älskare
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.