Inlägg från: Anonym (Steff) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Steff)

    Ok att en pojke med funktionshinder följer med in på damernas?

    Duscha hemma, sätt på pojken badbyxor och rena kläder. Åk till badet, låt honom stav sig de kläder han kan inne på killarnas sen möts ni vid bassängen och du hjälper honom av med resten av kläderna. Vattnet kommer inte bli förorenat av den lilla mängd bakterier som hinner växa till sedan han duschade hemma. När ni ska hem gör ni samma fast omvänt.

  • Anonym (Steff)
    Anonym (Mim) skrev 2020-10-15 22:16:49 följande:

    Tänker du att pojken bara vill gå till simhallen och byta om i omklädningsrummet på pin kiv? Är det bara jag som läser in att han byter om för att han vill bada? Varför tror du att han vill byta om i omklädningsrummet?

    De flesta simhallar tillåter inte att man badar med kläderna på och många är inte heller helt bekväma med att promenera till simhallen iklädd endast badkläder. Dessutom brukar det vara ett krav att duscha på plats innan du tillåts kliva i bassängen. Därför är momentet att byta om och duscha i omklädningsrummet en förutsättning för att kunna bada i simhallen.


    Jag tror det är ytterst få platschefer på badhus som inte går med på att en fysiskt handikappad pojke duschar hemma innan badet och får hjälp av med kläderna. I vart fall när det inte finns andra alternativ.
Svar på tråden Ok att en pojke med funktionshinder följer med in på damernas?