Inlägg från: Anonym (Jämnåriga) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jämnåriga)

    Ok att en pojke med funktionshinder följer med in på damernas?

    Unga tjejer kommer inte att uppskatta att det är en 10årig kille i duschen.

    Vilken tid är ni där eftersom du vet att det är lite barn under den tiden?

  • Anonym (Jämnåriga)
    Anonym (Bada) skrev 2020-10-18 18:20:24 följande:

    Jag har ju skrivit att det nästan aldrig är några andra barn där vid den tiden som vi går. Så har det vart hittills iaf. Jag undrade mest om vuxna också kan vara obekväma med det. Själv är jag det inte men vet inte hur folk uppfattar det i allmänhet.


    Vuxna har ju en helt annan förståelse och tror ingen brud sig. Men vad är det för tider ni är där?

    Är ni där så är det väl inte helt omöjligt att även en tjej från pojkens klass är där?
  • Anonym (Jämnåriga)
    Uslingens skrev 2020-10-19 16:50:47 följande:

    Försökskaniner

    Andelen "överåriga" tjejer på herrarnas är antagligen lika stor som det motsatta. Men då klagar ingen. Tydligen bara kvinnor som klagar.

    För det andra så är det ju redan så att de flesta tjejer som är 11-15 år inte duschar nakna utan kläder på, utan skäms över sina kroppar inför andra tjejer. Så problemet finns redan, med eller utan någon kille där. Jag har en kompis som arbetar på badhus, så jag vet att det ofta är så. Samma sak inne på herrarnas, killar som duschar med kläderna på.

    Om det sedan råkar finnas tjejer som duschar utan kläder så antar jag att de är ganska trygga i sig själva. De killar som följer med sina mödrar in på damernas står inte och glor, de ställer sig antagligen och duschar någon annanstans med sin förälder/familj. Det är så det är när det är flickor på herrarnas. De duschar med sina familjer och sköter sitt, av det jag sett. Inte står de och glor på massa killar, och inte står det massa unga killar och glor på de.  


    Brukar vara så att man duschar med badkläder på när man ska in i badet och utan när man ska gå hem. Även om man duschar med kläder på så behöver jag ju ta av sig när man ska byta om.

    Har då pojken skåpet jämte tjejen så står hon ju där.
Svar på tråden Ok att en pojke med funktionshinder följer med in på damernas?